Bäddset 140x200

Essential

Våra Essential-sängkläder är av toppkvalitet, är OEKO-TEX®-certifierade och tillverkade i 100% bomull med 500 trådar pr. kvadrattum. De är vävda enligt satinmetoden, vilken ger ett silkesmjukt tyg.

140x200 cm.
 • Ocean
 • Cream
 • Graphite

Essential bäddset

Sängkläder Essential

As low as 1.139 kr

140x200 cm.
 • Cream
 • Ocean
 • Graphite

Essential bäddset

Sängkläder Essential

As low as 1.139 kr

140x200 cm.
 • Graphite
 • Ocean
 • Cream

Essential bäddset

Sängkläder Essential

As low as 1.139 kr

140x200 cm.
 • Rose
 • Ocean
 • Cream

Essential bäddset

Sängkläder Essential

As low as 1.139 kr

Polar

Våra Polar-sängkläder är svalkande och tillverkade i 100 % tvättat linne, som är OEKO-TEX®-certifierat. Såklart. Linne har en svalkande effekt från naturens sida och det är dessutom allergivänligt och antibakteriellt.

140x200 cm.

Polar

Sängkläder Polar

As low as 1.799 kr

Vi sluter inte ett öga förrän du sover gott

Gratis leverans

Gratis leverans

Vi levererar ditt nya bäddset till dig - helt kostnadsfritt.

100 nätters prov

100 nätters prov

Du kan känna dig helt trygg med att köpa bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri provperiod.

Förstklassig kvalitet

Förstklassig kvalitet

Hos Bedre Nætter hittar du enbart bäddset av högsta kvalitet.

Bäddset 140x200

Påslakan 140x200 är den mest sålda storleken på påslakan, eftersom den passar till de vanliga enkelsängarnas täcken som 90% av danskarna använder. Det finns ställen där man kan köpa täcken i storleken 135x200, vanligtvis är dessa täcken av lägre kvalitet eftersom man har valt att spara de 5 centimetrarna för att kunna sänka priset ännu mer än det redan är, men detta hindrar inte att du kan använda ett påslakan i storleken 140x200 centimeter för dessa. Om du önskar ett påslakan med extra längd skulle 140x220 vara en perfekt lösning.

Hos Bedre Nætter säljer vi endast kvalitetspåslakan. För att matcha vårt övriga produktsortiment har det varit mycket viktigt för oss att våra påslakan och bäddset i allmänhet har en mycket hög kvalitet som vi kan stå för, vilket är fallet med våra produkter, och gör att vi inte tvivlar på att du också kommer att förälska dig i ditt nya påslakan.

Om du samtidigt som du letar efter nya påslakan, även överväger att köpa en ny täcke eller huvudkudde, så kan du titta närmare på vårt stora utbud - som självklart matchar påslakanet i kvalitet.

Hos Bedre Nætter är vi specialister på att hjälpa dig att få en bättre sömnkvalitet, därför sitter vi självklart också alltid redo att vägleda och hjälpa dig att hitta den helt rätta lösningen. Om du är osäker på vad du bör välja av sängar eller för den delen påslakan, tveka inte att kontakta oss antingen via livechatten här på sidan, skicka oss ett e-mail eller ring oss på 78 75 00 77.

Observera också leveranstiden på produkterna, ofta kan du hitta påslakan vi har i lager och kan leverera inom 2-3 vardagar. När vi skickar så kommer du att få ett spårningsnummer som du kan följa paketets väg via. Alla paket skickas med GLS där du får det levererat hem till din bostad, om du inte är hemma för att ta emot försändelsen, så kommer paketet att lämnas i den närmaste paketbutiken där du kan hämta det.

 • Det bästa sängsetet är det set som du sover bäst med. Det innebär att tyget ska vara fritt från skadliga kemikalier som kan framkalla allergier. Dessutom ska tyget vara mjukt, behagligt och slitstarkt. Allt detta får du i ett sängset från Bedre Nætter, som med naturliga material och en tät vävning förenar sund sömn och god komfort i ett och samma sängset.

 • Vårt sängset innehåller ett överdrag till täcket och två örngott. Det är praktiskt om du sover med två kuddar eller bara vill ha en extra prydnadskudde. Dessutom kan du välja mellan en massa färger.