Skummadrass 140x200

En skummadrass i storleken 140x200 är perfekt för dig som vill ha extra utrymme att breda ut dig på – eller dig som drömmer om en dubbelsäng, men inte har ett stort sovrum. Med en skummadrass från Bättre Nätter får du ett personligt definierat och skonsamt stöd och vi är stolta över att ha ett noggrant urval, så att du enkelt kan hitta en 140x200 skummadrass som matchar dig och dina behov.

Mayan Latex

Mayan Latex - 140x200 cm.

 • Udviklet af BN Udviklet af BN
 • 100 dages prøve 100 dages prøve
 • Gratis ombytning Gratis ombytning
 • Svanemærket Svanemærket

As low as 7.999,00 kr

Se produkt
Leveranstid 17-25 vardagar
Välj storlek

1 Vara

 1. Mayan Latex
  SE - Fast Lav Pris
  Mayan Latex ‐ Skummadrass 140x200
  • Udviklet af BN Udviklet af BN
  • 100 dages prøve 100 dages prøve
  • Gratis ombytning Gratis ombytning
  • Svanemærket Svanemærket

  As low as 7.999,00 kr

  Se produkt
  Leveranstid 17-25 vardagar

1 Vara

Skummadrass 140x200

Om du behöver en ny madrass i storleken 140x200, så kan vi på Bedre Nætter varmt rekommendera en skummadrass. På en skummadrass får du en sund nattsömn och ett helt unikt stöd. Skummadrasser är särskilt passande för personer med rygg-och ländryggsproblem, därmed kan det absolut rekommenderas att investera i denna madrass, om du har en tendens till denna typ av problem. Skummadrasser ger ett elastiskt, och just därför passar de utmärkt till folk med ryggsmärtor eller till de, som önskar en sund, ergonomisk liggställning. Skummadrassens elastiska stöd fungerar som så, att du stödjs precis där du väger som mest. Madrassen trycker tillbaka allt efter din vikt, vilket betyder att dina tryckpunkter avlastas i en högre grad än vid andra madrasser. Tryckpunkter är exempelvis nacke, skuldra, ländrygg och andra ställen där din vikt centreras. En bra skummadrass är inte bara behaglig att ligga i, utan den ger dig även ett sunt stöd och en korrekt liggställning. Varje natt.

När du köper en skummadrass så bör du alltid vara uppmärksam på kvaliteten. Du känner garanterat till de skummadrasser av tvivelaktig kvalitet, som man finner på läger, skolor och liknande. Dessa består av ett dött, gult skum som inte ger något märkbart stöd. Detta skum, så kallat kallskum, finns fortfarande i många madrasser, och därför bör du alltid undersöka kvaliteten på din skummadrass, innan du köper den. Här på Bedre Nætter accepterar vi inte madrasser av kallskum, då kvaliteten är så låg. Du finner aldrig en sådan madrass i vårt sortiment. Vi garanterar, att du här på Bedre Nætter alltid kommer kunna få en skummadrass av hög kvalitet och med sunda sömnförbättrande egenskaper. Vi kompromissar inte med kvaliteten.

Här på Bedre Nætter har vi beslutat oss för att endast sälja andra och bättre skumformer än dem du finner i de vanliga modellerna. Skummadrasserna i vårt sortiment är av stark, sund och solid kvalitet med lång levnadstid och en särskild hög komfortnivå. Våra skummadrasser kan göra underverk för din nattsömn, och om du söker en madrass i storleken 140x200, så vill vi varmt rekommendera en skummadrass. Om du har frågor om våra skummadrasser, så är du naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss. Det kan du göra på chatten, över telefonen eller när du har lust på vår mailadress [email protected].

Hos Bedre Nætter får du alltid

produkter utvecklade för att ge bättre sömn och som är uppbyggda från grunden av material som ger stöd till alla olika kroppstyper. För oss är Bedre Nætter inte bara ett namn men också ett löfte.

 • 100 nätters prövotid

  Prova sängen hemma i 100 dagar. Om du inte älskar den så hämtar vi den igen och du får pengarna tillbaka*. Svårare än så är det inte. *läs mer.

 • Designad i Danmark

  Alla våra sängar är utvecklade av vårt produktteam i Danmark. Produktionen föregår på noggrant utvalda fabriker i Danmark och Belgien.

 • Sov sunt

  Vi prioriterar naturliga material. Därför är våra sängar sunda för både dig och vår jord.

 • Gratis byte

  Vi byter fastheten på din madrass gratis under de första 100 dagarna efter mottagandet. Den ombytta kärnan blir sedan donerad till ett välgörande ändamål.

 • Fantastisk kundservice

  Frågor eller funderingar? Problem med att välja? Vårt team av sömnspecialister sitter redo till att hjälpa dig varje dag från kl. 9-23.

 • Gratis leverans

  Vi levererar alltid gratis till din adress, notera dock att det ska vara en brofast ö – vid öar som inte är brofasta så får du gärna kontakta oss för närmare information.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • Unika sängar
 • Fri frakt och retur