Skummadrasser

Hos Bedre Nætter hittar du ett noggrant urval av skummadrasser av mycket hög kvalitet. Våra skummadrasser består av en 100% naturlig latexkärna, vilket gör dem extremt ventilerande och elastiska. Det betyder att du inte behöver vakna för att vända dig, utan lätt kan rulla över på sidan och sova vidare. Hos Bedre Nætter hittar du enkelt en bra och hållbar skummadrass som matchar dina behov.

80x200 cm

80x200 cm.

Mayan Latex

Skummadrass
3.91667 star rating (12) total reviews

As low as 7.998 kr

90x200 cm

90x200 cm.

Mayan Latex

Skummadrass
4.86667 star rating (15) total reviews

As low as 7.999 kr

120x200 cm

120x200 cm.

Mayan Latex

Skummadrass
5 star rating (2) total reviews

As low as 9.998 kr

140x200 cm

140x200 cm.

Mayan Latex

Skummadrass
4.28571 star rating (7) total reviews

As low as 9.999 kr

160x200 cm

160x200 cm.

Mayan Latex

Skummadrass
4.71429 star rating (7) total reviews

As low as 14.399 kr

180x200 cm

180x200 cm.

Mayan Latex

Skummadrass
3.91667 star rating (12) total reviews

As low as 14.999 kr

180x210 cm

180x210 cm.

Mayan Latex

Skummadrass

As low as 15.999 kr

Skummadrass

Här på Bedre Nætter säljer vi endast skummadrasser av hög kvalitet. Klassiska skummadrasser med en kärna av kallskum ger varken en hög nivå av stöd eller komfort, och det är helt enkelt på grund av dålig kvalitet. Därför har vi på Bedre Nætter beslutat att endast fokusera på andra och bättre skumformer än dem som du finner i de vanliga modellerna. Vi har speciellt valt att sälja latex-madrasser. Detta val har vi tagit, för att latex som material är extra passande för madrasser. 

Latex är ett elastiskt material, vilket betyder att du på en sådan madrass kommer få ett personligt stöd, oavsett hur du placerar din vikt på madrassen. Det fungerar som så, att desto mer vikt som läggs på madrassen, desto mer trycker madrassen tillbaka. De ställen, där din kropp är som tyngst när du ligger ner kommer därmed avlastas mest. Det kan exempelvis vara vid skuldrorna eller höften, och dessa tryckpunkter, som är unika för varje person, stödjs på så vis både individuellt och extra omfattande.


Omfattande stöd

Latex-skummadrasser ger ett progressivt stöd, och tillåter därmed en hög grad av rörelse, då det inte formas av din kroppsvärme som exempelvis Memory Foam-madrasser gör. Skummadrasser av latex är särskilt bra på att avleda värme, fukt och svett, och detta garanterar dig en konstant behaglig temperatur i din säng. Detta betyder samtidigt, att madrassen håller sig ren och frisk i många år framöver. Du kommer uppleva, att en skummadrass av latex tar noggrann hänsyn till din kropp och liggställning, och att den kommer göra det i många år framöver. 

Naturlig nattsömn

Om du har en ställbar säng så är det passande att använda en skummadrass i denna. Madrassens elasticitet gör nämligen så att den följer rörelserna i den ställbara sängen väldigt precist. Genom att använda en skummadrass utnyttjar du därmed den ställbara delen av din säng på bästa möjliga sätt, samtidigt som att du är garanterad den helt rätta komforten från din madrass. Står du och överväger valet mellan en resårmadrass och en skummadrass, så ska du bland annat ha din vikt i åtanke. Om du väger över 95 kilo, så kommer det oftast vara bäst med resårmadrassen, där fjädrarna kan bli väsentligt fastare och därmed ge dig en bättre komfort. Väger du under 95 kilo, så kommer fastheten i en skummadrass nästan alltid vara mest fördelaktig.

Skummadrasser av latex har inte endast en väldigt lång levnadstid, utan också en enormt hög komfortnivå. Det är därmed inte endast produktens bakgrund som är intressant utan även komforten du upplever med materialet – naturlig latex är inte bara behagligt, men helt enormt komfortabelt att ligga på. Detta naturliga latex kan användas i alla våra skummadrasser och vad som gör det ännu mer intressant är dess förmåga till att också vara fuktavledande, långtidshållbart, samt fantastiskt för känslig hud.