Laddar..
Erbjudandet upphör om
:
:
:

Atlas

Kontinentalsäng Model 2010
4.65397 star rating (315) total reviews
160x200 cm.
Storlek: 160x200 cm.
Beige
Färg: Beige
Fast
Fasthet:
Fast
Fasthet:
60mm komfortskum Tencel
Bäddmadrass:
Oak
Ben:
Utan Gavel
Sänggavel:
Puff:

Spara upp till 60% på tillbehör vid köp av säng

Tillbehör
1
 • På lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Atlas
Atlas

Vår drömstart

Allt har sin början, och Atlas är vårt förslag på det första steget mot bättre nätter. Med Atlas går önskningar i uppfyllelse, för istället för att drömma om en bättre säng så kan du drömma i en bättre säng. Den skickar in din gamla futon i skamvrån och ökar förståelsen för varför det är så viktigt med en ordentlig plats att sova på — vår drömstart till säng.

Produktöversikt

Utforska Atlas

Forstå vores 7 bedre™ komfortzoner
Forstå vores 7 bedre™ komfortzoner 1 2 3 4 5
Forstå vores 7 bedre™ komfortzoner
 • Topmadras

  God støtte med 100% naturlatex

  Essential-kernen er en 60 mm høj OEKO-TEX®-certificeret kerne i 100% naturlatex. Naturlatexen sikrer kernen en naturlig profil, samtidig med at dens ekstraordinære gode åndbare evner hjælper med at bibeholde et tørt sovemiljø, og dét er grobunden for god søvn.
  Topmadras
 • Topmadras-betræk

  Lavet med bløde Lyocell-fibre

  Tencel-coveret er lavet med Lyocell-fibre, der, udover at være skånsomme mod huden, også er dobbelt så bløde som almindeligt bomuld. Biofibrene sikrer derudover betrækket gode fugtabsorberende evner, og undersiden har anti-skrid, så topmadrassen bliver liggende, hvor den skal.
  Topmadras-betræk
 • Springmadras

  Støttende springmadras med pocketfjedre og skumpolstring

  Fra springmadrassen i midten kommer den sunde og dybe støtte. Udover vores 7 bedre™ zoner er den opbygget med 220 pocketfjedre, som er polstret med 25 mm skum hele vejen rundt. Den helt rette opskrift på skøn komfort.
  Springmadras
 • 7 Bedre™ zoner

  Forskellige fastheder

  Vores madrasser fås i flere fastheder, da alle er bygget forskelligt. Ved at justere fjedrenes tykkelse har vi udviklet 3 fastheder, der understøtter alle vægtklasser. Når du vælger mellem fasthederne, kan du se vores vægtanbefaling på hver enkelt madras. Fra madrasstørrelse 160 og opefter kan du vælge to forskellige fastheder. Der får du to madraskerner samlet i et betræk.
 • Boksmadras

  En stærk, skandinavisk boksmadras

  Boksmadrassen består af en 12 cm høj og 4 cm tyk træramme i massivt træ fra skandinaviske skove. Det massive træ skaber et solidt fundament for resten af sengens madraslag og for din nattesøvn.
Bäddmadrass

Välj den bäddmadrassen som passar dig

Resårmadrass

Resårmadrass med individuell fasthet

Resårmadrass

7 bättre™ zoner ger din kropp optimerad och optimal stöttning

Vår unika 7 bättre™-resårmadrass har vi konstruerat med tre olika typer av pocketfjädrar, som vi noggrant fördelat över resårmadrassens sju zoner. De sju individuella zonerna avlastar ditt huvud, dina axlar, ländryggen och höfterna precis där de är som tyngst och därför behöver stöd som mest. Vi har utvecklat höftzonen med 90% fjäderkraft så att din ryggrad, på det sättet, behåller en ergonomiskt korrekt, rak linje. Din rygg kommer att tacka dig för det varje natt.
Resårmadrass

Välj din egen fasthet

Vi är alla olika och har alla olika preferenser. Av den anledningen ska våra sängar såklart inte ha samma fasthet. Hos oss kan du därför välja exakt den fasthet som passar just dig. Många av oss delar dessutom säng med en annan person, så på alla våra sängar med en bredd på 160 cm och däröver kan du välja en individuell fasthet på varje sida av sängen.
Ramsängar

Ramsängar i massivt trä från Skandinavien

Ramsäng

Solidt, massivt och skandinaviskt trä

Ramsängen är din sängs fundament och stället där resten av sängens madrasser ligger och vilar. Vår stabila ramsäng är skapad av en 12 cm hög och 4 cm tjock träram i massivt trä från skandinaviska skogar. Träramen skapar en stabil säng och en solid grund för dina andra madrasser, så att de kan fokusera på att ge dig bättre nätter.
Skandinaviske materialer Skandinaviske materialer
Dina fördelar

Vi sover gott först när du gör detsamma

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghet
100 nätters prövotid

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghet

Det ska vara tryggt att köpa sin säng online. När du köper en säng av oss får du därför alltid 100 nätter till att prova den i ditt eget hem. Ditt sovrum är vårt showroom, och om du inte sover bra så kan du under de första 100 nätterna exempelvis ändra fastheten eller returnera hela sängen - helt utan kostnad.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.

Specifikation av Atlas

Atlas
 • Leveranstid
  15-20 vardagar
  Typ
  Kontinentalsäng 160x200 cm.
  Kolli
  7 st.
  Största kolli
  B: 82 cm. L: 202 cm.
  Tyg
  Möbeltyg
 • Rambrott
  25 år
  Garanti fjäderbrott
  15 år
 • Ram
  12 cm Träram
  Fäste för ben
  Förmonterat
 • Fjädrar
  Pocket
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Stoppning
  Komfortskum
  Vändbar
  Ja
 • Total höjd
  7 cm.
  Bäddmadrass - kärnhöjd
  60mm
  Kärna
  Skum
  Cover
  Tencel
  Tvätt
  Tvättbart i 40 grader. Antiglidskydd skall avlägsnas innan tvätt.
  Antiglid
  Antiglid inbyggt
  Antiglid
  Utan antiglid
 • Höjd
  57 cm.
  Resårmadrass
  18 cm.
  Bädmadrass
  7 cm.
 • Type
  Stående/Väggmonterad
  Væghængt højde
  160x108x8 cm
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.
 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.
 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.