Laddar..

Atlas

Kontinentalsäng Model 2020
4.65188 star rating (293) total reviews
Storlek: 140x200 cm.
Ljusgra
Färg: Ljusgra
60mm komfortskum Modal
Bäddmadrass:
Fast
Fasthet:
Oak
Ben:
Utan Gavel
Sänggavel:

Spara 40% på tillbehör vid köp av säng

Tillbehör
1
 • I produktion
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Atlas
Atlas

Vår drömstart

Allt har sin början, och Atlas är vårt förslag på det första steget mot bättre nätter. Med Atlas går önskningar i uppfyllelse, för istället för att drömma om en bättre säng så kan du drömma i en bättre säng. Den skickar in din gamla futon i skamvrån och ökar förståelsen för varför det är så viktigt med en ordentlig plats att sova på — vår drömstart till säng.

Bäddmadrass

Välj den bäddmadrassen som passar dig

Fjädermadrass

Fjädermadrass med individuell fasthet

Fjädermadrass

7 bättre™ zoner ger din kropp optimalt stöd

Resårmadrassen består av tre olika typer av pocketfjädrar som vi har delat upp på individuella zoner som avlastar huvudet, skuldrorna, korsryggen och höfterna precis där det är som tyngst. Här har vi helt unikt utvecklat en höftzon med 90 % fjäderkraft, så att vi är helt säkra på att din ryggrad håller en ergonomiskt korrekt, rak linje.
Resårmadrass

Välj din egen fasthet

Vi är alla olika och vi har alla olika preferenser. Av den anledningen kommer våra sängar inte heller med samma fasthet. Hos oss kan du därför välja mellan tre olika fastheter, som var och en rekommenderas för olika viktklasser. Men även om vi rekommenderar en medium fasthet för din viktklass, kan du absolut välja en extra fast om du till exempel föredrar att sova hårt.
Bäddmadrass

Bäddmadrass med svenskt furuträ

Bäddmadrass

Danska material och svenskt trä

Bäddmadrassen längst ner är grunden för sängens lager och för din nattsömn. Här är bäddmadrasserna med en 12 cm hög och 4 cm tjock träram i massivt furuträ från Sverige. Den massiva träramen skapar en stabil säng och en solid grund, så att fjäder- och toppmadrassen kan fokusera på att göra dina nätter bättre.
Skandinaviske materialer Skandinaviske materialer
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör detsamma

100 nätters riskfri prövoperiod - för din trygghet
Dina fördelar

100 nätters riskfri prövoperiod - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa din säng på nätet. När du köper en säng hos oss får du därför alltid 100 nätter på dig att prova den. Ditt sovrum är vårt utställningsrum och sover du dåligt kan du byta fasthet gratis eller lämna tillbaka hela sängen.
Fri leverans hem till dig
Dina fördelar

Fri leverans hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig — oavsett var i landet du bor och oavsett summan du handlar för. Vi skickar våra mindre produkter med GLS och vi gör alltid allt vad vi kan för att du fortast möjligt ska få dina varor, så att du inte ska behöva vänta på att få njuta av några bättre nätter.

Specifikation av Atlas

Atlas
 • Leveranstid
  29-41 vardagar
  Typ
  Kontinentalsäng 140x200 cm.
  Kolli
  7 st.
  Tyg
  Möbeltyg
 • Rambrott
  25 år
  Garanti fjäderbrott
  15 år
 • Ram
  12 cm Träram
  Fäste för ben
  Förmonterat
 • Fjädrar
  Pocket
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Stoppning
  Komfortskum
  Antiglid
  Antiglid inbyggt
  Vändbar
  Ja
 • Total höjd
  6 cm.
  Bäddmadrass - kärnhöjd
  60mm
  Kärna
  Skum
  Cover
  Modal
  Tvätt
  Tvättbart i 40 grader. Antiglidskydd skall avlägsnas innan tvätt.
  Antiglid
  Utan antiglid
 • Höjd
  57 cm.
  Resårmadrass
  18 cm.
  Bädmadrass
  7 cm.
 • Type
  Stående/Väggmonterad
  Væghængt højde
  140x108x8 cm
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.
 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.
 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.