Laddar..

Bohol

Sängramar
140x200 cm.
Storlek: 140x200 cm.
Beige
Färg: Beige
Uden Bäddmadrass
Bäddmadrass:
Uden Springmadras
Fasthet:

Tillbehör
1
 • Beställningsvara
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Bohol
Bohol

Vår soft spot

Det är omöjligt att inte tycka om Bohol. För den är så välproportionerad. Så rund, mjuk och tilltalande. Bohol är lugnet självt och oändligt behaglig att titta på med sina lika delar maskulina och feminina drag. Välkomna Bohol in i ert hem och känn hur du får en mjuk punkt för den i ditt hjärta, samtidigt som den blir detsamma för din kropp – vårt soft spot av en sängram.

Produktöversikt

Utforska Bohol

1 2 3
 • Design

  Ett välbalanserat val

  Bohol-sängramen är en studie i proportionalitet. I balans. Bohol är inte feminin eller maskulin. Men lite av allt och passar därför in hos de flesta och kommer oundvikligen att förändra känslan i ditt sovrum och i dig själv när du sover.
  Design
 • Fasthet

  Olika fasthet

  Våra madrasser kan fås i varierande fasthet, då alla är olika byggda. Genom att justera fjädrarnas tjocklek har vi utvecklat tre olika varianter av fasthet vilka understödjer alla viktklasser. När du väljer mellan varianterna av fasthet kan du se vår rekommenderade vikt på varje enskild madrass. Från storlek 160 och uppåt kan du välja två olika fastheter. Då får du två madrasskärnor kombinerade i ett överdrag.
  Fasthet
 • Ram i massivt trä

  Stabil sömn

  Vår Bohol-sängram är skapad i massivt trä, vilket skapar en grundsolid grund för dig och din nattsömn. Den massiva träramen säkerställer dessutom att Bohol har stor robusthet och hållbarhet, så att du kan njuta av Bohol i många, många år.
  Ram i massivt trä
Zen i dess renaste form
En grundsolid lugn

Zen i dess renaste form

Bohol har utvecklats med målet att skapa en sängram som med sin blotta närvaro inbjuder till lugn och djupa andetag. Eftersom livet kan vara hektiskt. Och eftersom våra sovrum ska vara vår fristad från världen runt omkring oss, där vi kan ladda om på nytt. Bohols träram är därför gjord av massivt trä, vilket gör Bohols grundläggande struktur grundsolid — det hjälper till att främja en grundsolid sömn.
OEKO-TEX®-certifierad

Genomtänkt in i minsta detalj

Bohol är klädd i ett vackert, slitstarkt och OEKO-TEX®-certifierat möbeltyg som lägger till den sista finessen till sängramen. Tygets noggranna vävning ger textilen ett elegant utseende som passar in hos de flesta och matchar med det mesta. Tyget är lätt att underhålla, och Bohol kommer därför att stå stolt och vacker i årtionden.
Välj själv madrasser

Var herre över komforten

Du får vår Bohol-sängram med lameller, men utan resår- och bäddmadrass. På så sätt kan du själv köpa till precis de madrasser som matchar dina behov och det du önskar att dina madrasser ska kunna och vara tillverkade av. På detta sätt får du en personlig säng som passar precis för dig — och det resulterar i en god nattsömn.
Dina fördelar

Vi sover gott först när du gör detsamma

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghet
100 nätters prövotid

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghet

Det ska vara tryggt att köpa sin säng online. När du köper en säng av oss får du därför alltid 100 nätter till att prova den i ditt eget hem. Ditt sovrum är vårt showroom, och om du inte sover bra så kan du under de första 100 nätterna exempelvis ändra fastheten eller returnera hela sängen - helt utan kostnad.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.

Specifikation av Bohol

 • Leveranstid
  30-50 vardagar
  Typ
  Sängramar 140x200
  Kolli
  4 st.
  Martinedale
  35.000
  Pilling
  3-4
  Materiale
  23% bomull, 13% linen, 12% viscose, 52% polyester
 • Höjd
  34,5 cm.