Enkelsäng

Enkelsängar

80x200

Enkelsängar

90x200

Enkelsängar

90x210

Enkelsäng

En enkelsäng är perfekt, om det är dåligt med plats. Bor du i lägenhet, eller behöver du en säng till gäst-eller barn rummet, så kan enkelsängen vara det rätta valet för dig. Om du letar efter en ny enkelsäng, så det dock några detaljer, som du bör överväga innan du handlar, och vill vi gärna ge dig en överblick kring detta.

Ramsängen

En ramsäng är utan tvekan den mest användarvänliga säng typen. När du mottar din ramsäng så behöver du endast montera på benen, därefter är din nya säng klar för användning. Ramsängen är det mest praktiska valet, och just därför är den väldigt populär. Om du gärna vill ha en bra säng, utan allt för mycket extra detaljer, så ska du utan tvivlan välja ramsängen. Våra ramsängar är alla uppbyggda med en solid träram av svensk tall, vilket garanterar dig en långtidshållbar kvalitetssäng många år framöver. Du kan läsa mer om våra andra typer av sängar genom att följa länkarna till våra kontinentalsängar och ställbara sängar.

Ställbar säng

När du köper en ställbar säng, så kommer du uppleva att du får en lång rad komfortabla fördelar, som inte kan fås i en vanlig säng. Du kan således ställa in din enkelsäng efter egen önskan, och oavsett om du vill läsa en bok, använda din surfplatta eller se en film, så kan du enkelt göra detta i din ställbara säng. Du bestämmer själv hur du vill ligga, och det är just denna aspekt som många framhäver som viktig, och som en stor anledning till varför de väljer att köpa en ställbar säng. Våra ställbara sängar kan ställas in i både huvud-och fotändan, och du kan på så vis använda sängen till att förbättra din nattsömn eller till att vila, precis som du önskar.

Här hos oss på Bedre Nætter har vi under en lång tid upplevt en stigande efterfrågan på ställbara sängar, vilket huvudsakligen är bundet till önskan om en bättre komfort. De flesta föreställer sig, att en ställbar säng snabbt kan bli en dyr förnöjelse, med så behöver det inte vara. Enkelsängar kan nämligen fås i flera olika varianter, och det kan vara en stor skillnad på om du väljer en ramsäng eller ställbar säng. På denna sida hänvisar vi till sängar i 80x200 och 90x200, då det är denna storlek som vi betecknar som enkelsängar. Oavsett om du väljer en ramsäng eller en ställbar säng, så har var typ av säng något särskilt att erbjuda.

Våra ställbara sängar och ramsängar produceras båda i Danmark, på grund av den ökade ställbara komforten så kostar denna typ av säng en aning mer än ramsängen. Då vi endast är online så kan vi dock erbjuda båda produkter till ett fördelaktigt pris till våra kunder.

Värt att veta om enkelsängar

De flesta föreställer sig, att en enkelsäng snabbt kan bli en dyr förnöjelse. Men så behöver det inte vara. Här hos Bedre Nætter är våra enkelsängar alla producerade i Danmark, vilket då inkluderar en produktion av hög kvalitet och bra arbetsförhållanden. Våra enkelsängar är danskproducerade rakt igenom, och just för att vi endast är online, så kan de också säljas till ett riktigt bra pris.

Här på Bedre Nætter rekommenderar vi först och främst, att du väljer din enkelsängs fasthet med omsorg. Fastheten är viktigt, då denna utgör grunden för en god nattsömn. Om inte fastheten är anpassad efter din vikt, så kan du eventuellt uppleva en rad problem i samband med din nattsömn. Detta undviker du dock enkelt, om du överväger vilken fasthet som är den rätta för dig.