Laddar..

Essential Paket

Sängkläder
4.47619 star rating (42) total reviews
Täcke:
Täcke:
Kuddar:
1
 • På lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Essential Paket
Essential

Essential Täcke

Fyllt med härliga, mjuka fjädrar
Ett mysigt täcke

Fyllt med härliga, mjuka fjädrar

Essential-täcket innehåller 90 % ankdun och 10 % förstaklassiga småfjädrar, vilket gör att täcket alltid har en behaglig lätthet och värme. Täcket har en bärförmåga på 10, vilket visar att dunen är bra på att behålla värmen och samtidigt transportera bort överflödig fukt. Täcket är omgivet av ett överdrag i 100% bomull, vilket är indelat i kassetter med kanalväggar där täckets dun ligger. Täcket fulländas av ett kantband i satin.
Ett certifierat kvalitetstäcke
Hälsosamma fjädrar och hälsosam sömn

Ett certifierat kvalitetstäcke

Vårt Essential-täcke har en mängd certifieringar, vilket är din garanti för att Essential är ett kvalitetstäcke som du tryggt kan låta dig transporteras till drömlandet i. OEKO-TEX®-certifieringen (standard 100) säkerställer att täckets textilier och dun är fria ifrån hälsoskadliga ämnen. Downpass-certifikatet är din garanti för att Essential-täcket lever upp till de högsta standarderna inom djurskydd, etik och kvalitet.
Bra för de flesta

Det perfekta åretrunt täcket

Essential-täcket finns endast i en varm version, men är för de allra flesta ett perfekt året runt-täcke, då det varken är för varmt eller för kallt. Om du däremot är en hot sleeper eller en fryslort så kan du med fördel titta närmare på våra svala sommartäcken respektive varma vintertäcken från vår värmeavledande Polar-linje eller vår naturliga Mayan-linje.
Produktöversikt

Utforska Essential Kudde

2 3 1
 • Yttre kammare

  Fantastisk fyll, fluffighet og mykhet

  Kuddens två yttre kammare består av 60% dun och 40% småfjädrar, alla Downpass-certifierade. De många dunen skapar en härlig fluffighet och mjukhet, precis vad en kudde bör vara. Fjädrarna bidrar med bra stöd och komfort för din nacke.
 • Inde kammare

  Slut med en slap kudde

  Kuddens inre kammare består av 85% småfjädrar och 15% fjädrar, som också är Downpass-certifierade. Innerkammaren består huvudsakligen av småfjädrar, eftersom dessa är mycket bra på att skapa stabilitet, så att kudden förblir hög och inte klappar ihop när du lägger huvudet på den.
 • Kuddfodral

  Omgiven av 100% mjuk bomull

  Kuddens tre kammare är omgivna av ett kuddfodral i 100% bomull, som, förutom att vara otroligt mjukt och OEKO-TEX®-certifierat (standard 100), också är avslutat med ett kantband i vit satin.
  Kuddfodral
Essential

Essential Kudde

Fylld med underbara fjädrar
Tre stöttande kammare

Fylld med underbara fjädrar

Essential-kudden är uppdelad i tre kammare som säkerställer ett ergonomiskt korrekt stöd. Den mittersta kammaren är huvudsakligen fylld med små fjädrar, som säkerställer att kudden får en bra höjd. Kuddens två yttre kammare är fyllda med 60 % ankdun, vilket gör kudden mjuk och härlig. De sista 40 % består av småfjädrar som tillför ytterligare stöd. Överdraget som omger Essential-kudden är gjort i 100 % bomull med ett kantband i vit satin.
 Kvalitet från insidan och ut
En hälsosam kvalitetskudde

Kvalitet från insidan och ut

Essential-kudden har ett antal märkningar och certifieringar som försäkrar dig om att den är en hälsosam och ordentlig sovkompis. OEKO-TEX®-certifieringen (standard 100) är din garanti för en kudde med hälsosamma textilier och dun utan hälsofarliga ämnen. Downpass-certifieringen innebär att du kan sova lugnt och tryggt, med vetskap om att djurens väl har tagits i beaktande.
Bra för de flesta

Mångsidig och lätt att ta hand om

När du behöver en ny huvudkudde så ska du hitta en som matchar dig och den sovställning som du vanligtvis sover i. Om du brukar sova på rygg eller på sidan är vår Essential-huvudkudde ett bra förslag. Den är varken för hög eller för låg, utan har precis rätt form. Kalla det en allroundkudde eller en som du inte kan göra fel med. Vi kallar den "medelhög" med en fyllnadsvikt på 700 gram fjädrar och kärlek.
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör det samma

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan känna dig helt trygg med att köpa dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri prövotid. Ditt sovrum är vårt showroom, för det är hemma hos dig själv som du bäst kan känna ifall du sover gott. Och gör du inte det så kan du returnera våra produkter alldeles gratis inom de första 100 nätterna.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.

Specifikation av Essential Paket

 • Leveranstid
  2-8 vardagar
  thread_count
  500 tråde pr. kvadrattomme
  Typ
  Sängkläder
  Tvättråd
  Upp till 60 °C
 • Ja, du kan tilkøbe opbæring eller opbæring og montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig. Ved opbæring og montering sætter vi sengen op og tager emballagen med retur.
 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi ordren din helt frem til nærmeste fortauskant. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.
 • Ja, du kan handle hos os med ro i maven. Vi er eksperter i søvn, og vores egen erfaring viser, at en fysisk butik har en otte gange højere ombytningsprocent, end vi har online. Alligevel har vi selvfølgelig fuld forståelse for, at det kan være svært at vide sig sikker, når man køber en seng online. Derfor tilbyder vi 100 nætters risikofri prøve hjemme hos dig. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte madraskernen eller returnere sengen, og vi sørger for afhentning og en eventuel ny levering. Se, hvad andre synes om at købe deres seng online på Trustpilot.
 • Ja, det kan du. Når du kommer til kassen, kan du vælge en specifik dato for levering. Her har du også mulighed for at tilkøbe et specifikt indsnævret tidsrum, såfremt at du ønsker dette.
 • Ja, det kan du. Hos Bedre Nætter har du mulighed for at afbetale over 10 - 60 måneder. Løbetiden vælger du helt selv. Du kan gøre det hele online. Det er nemt og bekvemt, og din ansøgning bliver behandlet inden for 10 minutter af Santander Consumer Bank, som administrerer ansøgningerne.