Laddar..

Haven

Ställbar sang Model 6030
5 star rating (3) total reviews
Storlek: 180x200 cm.
Beige
Färg: Beige
Essential Rönd Split
Bäddmadrass:
Fast
Fasthet:
Fast
Fasthet:
Oak
Ben:
Vägghängd
Sänggavel:

Spara 40% på tillbehör vid köp av säng

Tillbehör
1
 • I produktion
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Haven
Haven

Vår naturälskare

Det är svårt att skilja mellan dröm och verklighet i Haven. För den är så beyond. Så fängslande och skapad med din komfort i åtanke och naturen i hjärtat. Haven är gott samvete och god sömn samlade i en säng, och dess gröna profil och himmelska stöttning förvandlar drömmar om bättre nätter till verklighet och dagen efter natten till en dröm — vår naturälskare till säng.

Produktöversikt

Utforska Haven

Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner 1 2 3 4 5
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
 • Bäddmadrassöverdrag

  Behandlad med naturliga mjölksyror

  Rönd-överdraget är probiotikabehandlat med naturliga mjölksyror och är därmed ett dammkvalsters värsta fiende. Avsaknaden av dammkvalster ger överdraget en allergivänlig profil och dig en hälsosam sängmiljö. Undersidan är täckt med ett halkskydd som ser till att bäddmadrassen inte glider runt under natten.
 • Bäddmadrass

  Extra andningsförmåga med Pulse Latex

  Vår Svanenmärkta Pulse Latex är tillverkad enligt SonoCore-metoden med målet att uppnå extraordinär andningsförmåga och elasticitet, så att du får en kylande yta som ser till att rörelserna i din sömn inte är lika ansträngda.
 • Resårmadrass

  Extremt andandes och hållbar latexstoppning

  Våra 7 bättre™ zoner är stoppade med 100 % naturlig Mayan Pulse latex. Den mest andningsbara stoppningen som också är enormt elastisk. Det ger den absolut bästa användningen av fjädersystemet, eftersom det aktiveras där din kropp har mest användning för det.
  Resårmadrass
 • 7 Bedre™ soner

  Olika Fasthet

  Våra madrasser kan fås i varierande fasthet, då alla är olika byggda. Genom att justera fjädrarnas tjocklek har vi utvecklat tre olika varianter av fasthet vilka understödjer alla viktklasser. När du väljer mellan varianterna av fasthet kan du se vår rekommenderade vikt på varje enskild madrass. Från storlek 160 och uppåt kan du välja två olika fastheter. Då får du två madrasskärnor kombinerade i ett överdrag.
 • Ställbar botten

  Starka, skandinaviska ställbara komponenter

  Med en stark, tyst sängmotor från danska Linak kan du enkelt och bekvämt sänka och höja båda ändarna av sängen. Motorn är monterad på flexibla lameller som är inramade av en 20 cm hög träram i massiv FSC-certifierad furu.
 
Bäddmadrass

Välj den bäddmadrassen som passar dig

Fjädermadrass

Fjädermadrass med individuell fasthet

Fjädermadrass

7 bättre™ zoner ger din kropp optimalt stöd

Resårmadrassen består av tre olika typer av pocketfjädrar som vi har delat upp på individuella zoner som avlastar huvudet, skuldrorna, korsryggen och höfterna precis där det är som tyngst. Här har vi helt unikt utvecklat en höftzon med 90 % fjäderkraft, så att vi är helt säkra på att din ryggrad håller en ergonomiskt korrekt, rak linje.
Resårmadrass

Välj din egen fasthet

Vi är alla olika och vi har alla olika preferenser. Av den anledningen ska våra sängar självklart inte heller ha samma fasthet. Hos oss kan du därför välja precis den fasthet som passar dig. Många av oss delar dessutom säng med en annan person, så på alla våra sängar med en bredd på 160 cm och över, kan du välja en individuell fasthet på varje sida av sängen.
Ställbar sängbotten

Ställbar sängbotten med svenskt furuträ

Ställbar sängbotten

Starka, skandinaviska ställbara komponenter

Varje bra ställbar säng behöver en stabil grund med de helt rätta praktiska funktionerna. Det får du genom en 20 cm hög, solid fururam med flexibla reglerbara lameller och en kraftig, tyst sängmotor från danska Linak. Den perfekta kombinationen av komfort, praktikalitet och stabilitet som ger dig en bekväm, ställbar upplevelse och en ännu bättre natts sömn.
Skandinaviska material Skandinaviska material
FSC-certifierat trä FSC-certifierat trä
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör detsamma

100 nätters riskfri prövoperiod - för din trygghet
Dina fördelar

100 nätters riskfri prövoperiod - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa din säng på nätet. När du köper en säng hos oss får du därför alltid 100 nätter på dig att prova den. Ditt sovrum är vårt utställningsrum och sover du dåligt kan du byta fasthet gratis eller lämna tillbaka hela sängen.
Fri leverans hem till dig
Dina fördelar

Fri leverans hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig — oavsett var i landet du bor och oavsett summan du handlar för. Vi skickar våra mindre produkter med GLS och vi gör alltid allt vad vi kan för att du fortast möjligt ska få dina varor, så att du inte ska behöva vänta på att få njuta av några bättre nätter.

Specifikation av Haven

Haven
 • Tyg
  Textil av mer än 100 återvinningsbara plastflaskor
  Typ
  Ställbar säng 180x200 cm.
  Leveranstid
  21-29 vardagar
  Kolli
  7 st.
  Tyg
  Möbeltyg
 • Rambrott
  25 år
  Garanti fjäderbrott
  25 år
  Garanti (Motor)
  5 års garanti.
 • Ram
  20 cm Träram
  Fäste för ben
  Förmonterat
 • Fjädrar
  Pocket
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Stoppning
  30 mm Mayan Pulse
  Antiglid
  Antiglid inbyggt
  Vändbar
  Ja
 • Bäddmadrass - kärnhöjd
  60mm
  Total höjd
  7 cm.
  Kärna
  Naturlatex
  Cover
  Rönd
  Tvätt
  Tvättbart i 40 grader. Antiglidskydd skall avlägsnas innan tvätt.
 • Höjd
  64 cm.
  Bädmadrass
  7 cm
 • Type
  Stående/Væghængt
  Væghængt højde
  180x108x8 cm
 • Elevationsbund Materiale
  Massivt fyrretræ
  Motor
  Linak TD5 Standard
  Fjärrkontroll
  Trådlös
  Elevation
  Huvud- och fotända
  Madrasstopp
  Fot- och sidostopp inkluderat
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.
 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.
 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.