Laddar..

Haven

Ställbar sang Model 6050
5 star rating (6) total reviews
180x200 cm.
Storlek: 180x200 cm.
Antracit
Färg: Antracit
Fast
Fasthet:
Fast
Fasthet:
Essential Poakea Split
Bäddmadrass:
Oak
Ben:
Utan Gavel
Sänggavel:
Puff:

Spara upp till 60% på tillbehör vid köp av säng

Tillbehör
1
 • På lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Haven
Haven

Vår naturälskare

Det är svårt att skilja mellan dröm och verklighet i Haven. För den är så beyond. Så fängslande och skapad med din komfort i åtanke och naturen i hjärtat. Haven är gott samvete och god sömn samlade i en säng, och dess gröna profil och himmelska stöttning förvandlar drömmar om bättre nätter till verklighet och dagen efter natten till en dröm — vår naturälskare till säng.

Produktöversikt

Utforska Haven

Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner 1 2 3 4 5
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
 • Bäddmadrassöverdrag

  Grön profil och hög absorptionsförmåga

  Poakea-överdraget är tillverkat med växtfibrer från gräsfamiljen Poaceae. Detta ger överdraget en grön profil och en hög absorptionsförmåga, vilket säkerställer en torr och hälsosam sovmiljö. Undersidan av överdraget har ett halkskydd, så bäddmadrassen stannar på plats även om du rör dig om natten.
  Bäddmadrassöverdrag
 • Bäddmadrass

  Bra stöd med 100% naturlatex

  Essential-kärnan är en 60 mm hög OEKO-TEX®-certifierad och mycket stöttande kärna i 100 % naturlatex. Naturlatexen ger kärnan en miljöprofil, samtidigt som dess utomordentligt goda andningsförmåga hjälper till att bibehålla en torr sovmiljö, vilket är grunden för en bra sömn.
  Bäddmadrass
 • Resårmadrass

  Extremt andandes och hållbar latexstoppning

  Våra 7 bättre™ zoner är stoppade med 100 % naturlig Mayan Pulse latex. Den mest andningsbara stoppningen som också är enormt elastisk. Det ger den absolut bästa användningen av fjädersystemet, eftersom det aktiveras där din kropp har mest användning för det.
  Resårmadrass
 • 7 Bedre™ soner

  Olika Fasthet

  Våra madrasser kan fås i varierande fasthet, då alla är olika byggda. Genom att justera fjädrarnas tjocklek har vi utvecklat tre olika varianter av fasthet vilka understödjer alla viktklasser. När du väljer mellan varianterna av fasthet kan du se vår rekommenderade vikt på varje enskild madrass. Från storlek 160 och uppåt kan du välja två olika fastheter. Då får du två madrasskärnor kombinerade i ett överdrag.
 • Elevationssängbotten

  En elevationssängbotten som inte tröttnar

  Elevationssängbotten är uppbyggd av en 20 cm hög ram i trä från skandinaviska skogar, som är försedd med flexibla lameller. Botten styrs av en kraftfull Flashline-elevationsmotor från danska Okin, som höjer och sänker huvudändan och fotändan mycket tyst och som är skapad för att användas.
Bäddmadrass

Välj den bäddmadrassen som passar dig

Resårmadrass

Resårmadrass med individuell fasthet

Resårmadrass

7 bättre™ zoner ger din kropp optimerad och optimal stöttning

Vår unika 7 bättre™-resårmadrass har vi konstruerat med tre olika typer av pocketfjädrar, som vi noggrant fördelat över resårmadrassens sju zoner. De sju individuella zonerna avlastar ditt huvud, dina axlar, ländryggen och höfterna precis där de är som tyngst och därför behöver stöd som mest. Vi har utvecklat höftzonen med 90% fjäderkraft så att din ryggrad, på det sättet, behåller en ergonomiskt korrekt, rak linje. Din rygg kommer att tacka dig för det varje natt.
Resårmadrass

Välj din egen fasthet

Vi är alla olika och har alla olika preferenser. Av den anledningen ska våra sängar såklart inte ha samma fasthet. Hos oss kan du därför välja exakt den fasthet som passar just dig. Många av oss delar dessutom säng med en annan person, så på alla våra sängar med en bredd på 160 cm och däröver kan du välja en individuell fasthet på varje sida av sängen.
Ramsängar

Ramsängar med kraftfull motor och skandinaviskt trä

Ramsängar

Starka, skandinaviska komponenter

Varje ställbar säng behöver ett stabilt fundament med rätt delkomponenter för att få din sömnupplevelse att rulla på. Ramsängar är uppbyggd av en träram i massivt trä från skandinaviska skogar med några flexibla lameller som gör varje justering av sängens positioner till en dröm. Det hela styrs av en BT Flashline-elevationsmotor från Okin, vilka är kända för sina tystgående motorer som inte tröttnar.
Skandinaviska material Skandinaviska material
Dina fördelar

Vi sover gott först när du gör detsamma

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghet
100 nätters prövotid

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghet

Det ska vara tryggt att köpa sin säng online. När du köper en säng av oss får du därför alltid 100 nätter till att prova den i ditt eget hem. Ditt sovrum är vårt showroom, och om du inte sover bra så kan du under de första 100 nätterna exempelvis ändra fastheten eller returnera hela sängen - helt utan kostnad.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.

Specifikation av Haven

Haven
 • Tyg
  Textil av mer än 100 återvinningsbara plastflaskor
  Typ
  Ställbar säng 180x200 cm.
  Leveranstid
  15-20 vardagar
  Kolli
  7 st.
  Största kolli
  B: 92 cm. L: 202 cm.
  Tyg
  Möbeltyg av återvunna plastflaskor
 • Rambrott
  25 år
  Garanti fjäderbrott
  25 år
  Garanti (Motor)
  5 års garanti.
 • Ram
  20cm hög träram, 3cm tjock.
  Fäste för ben
  Förmonterat
 • Fjädrar
  Pocket
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Stoppning
  30 mm Mayan Pulse
  Vändbar
  Ja
 • Bäddmadrass - kärnhöjd
  60mm
  Total höjd
  7 cm.
  Kärna
  Naturlatex
  Cover
  Poakea
  Antiglid
  Antiglid inbyggt
  Tvätt
  Tvättbart vid 30 grader. Antiglidskydd skall avlägsnas innan tvätt.
 • Höjd
  64 cm inkl. 19 cm
  Bädmadrass
  7 cm
  Botten
  20 cm.
 • Type
  Stående/Væghængt
  Væghængt højde
  180x108x8 cm
 • Tiltvinkel (elevation)
  61° vid sänggaveln - 45° vid fotgaveln
  Ställbar botten Material
  Massivt fyrretræ
  Lameller
  42 Lameller
  Motor
  Okin BT Flashline
  Fjärrkontroll
  Trådlös
  Elevation
  Huvud- och fotända
  Maks. belastning (motor)
  130 kg (7000 Newton)
  Madrasstopp
  Fot- och sidostopp inkluderat
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.
 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.
 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.