Haven Original - Beige

Leveranstid 13-20 vardagar
Storlek
Ben
+
Fasthet Läs mer
Fasthet Läs mer
Sengegavl Läs mer
+
Bäddmadrass
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bedre Nætter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till [email protected]. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Haven Original: Sängen som din kropp drömmer om

Haven Original: Sängen som din kropp drömmer om

I en Haven Original kontinentalsäng får du allt det som du och din kropp drömmer om, när ni drömmer om en kvalitetssäng. Haven Original är skapad med hållbara val och vi hade helt ärligt himlen i åtanke då vi tog den från tanke till verklighet. Haven Original har ett elegant och modernt uttryck som passar in i alla hem. Det gör sängen till din perfekta och bekväma sömnpartner där kvalitet, dansk design och gröna materialval är sängens primära huvuddelar.

En zzz-stensäker bäddmadrass

En zzz-stensäker bäddmadrass

Varje gång du lägger dig för att sova är du i närkontakt med din bäddmadrass, och därför är det enormt viktigt att bäddmadrassen på Haven Original både är bekväm och tillverkad av hälsosamma, bra material som understöder bra sömn. Bäddmadrassen har en kärna som består av syntetisk och naturlig Pulse-latex som är tillverkad enligt SonoCore-metoden. SonoCore-metoden ger en bäddmadrass med en mycket jämn och elastisk bäddmadrass som stöttar dig och din kropp på bästa möjliga sätt under hela natten – natt efter natt efter natt. Bäddmadrassens överdrag får högt betyg för både hållbarhet och tvättbarhet, vilket garanterar att du kan ta väl hand om din nya bästa vän; Haven Original.
En sövande resårmadrass

En sövande resårmadrass

Om man ska peka ut en sängs “most valuable player” så kommer priset att gå till dess bäddmadrass. Bäddmadrassen är nämligen den madrass som har störst inflytande på din sömn och på den känsla av välbehag som du vaknar med på morgonen. Haven Originals bäddmadrass består av pocketfjädrar indelade i Bedre Nætters 7 bättre™ komfortzoner, som alla är omringade av en smidig och Svanenmärkt latexstoppning. Tillsammans är det alla delkomponenter i den cocktail som drömmiga nätter skapas av.
En grund för bra sömn

En grund för bra sömn

Längst ner i den härliga Haven Original-sängtårtan hittar du sängramen. Sängramen fungerar som en slags Herkules - en grund för hela härligheten. Haven Originals sängram består av pocketfjädrar som – tillsammans med resårmadrassen och bäddmadrassen – garanterar att du och din kropp får ett helt otroligt stöd hela natten. Madrassens pocketfjädrar är inramade av en 14 centimeter tjock träram i massivt, svenskt furu som natt efter natt utgör en solid grund för en solid sömn.

Ofta ställda frågor till Haven

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Haven. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bedre Nætter.

 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.

 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

[email protected] 018-800 80 37
100 nätters prövotid - för din trygghet

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten kostnadsfritt eller returnera sängen mot en mindre avgift.

Specifikation av Haven Original

 • Storlek
  Storlek 210x210 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 64 cm.
 • Vikt
  Vikt 0 kg
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Leveranstid 13-20 vardagar
Höjd 64 cm. (10 cm ben, 28 cm botten, 19 cm madrass, 7 cm bäddmadrass)
Tyg Textil av mer än 100 återvinningsbara plastflaskor
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 30 mm Mayan Pulse
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 210x210

Är en kontinentalsäng det rätta för dig?

Våra kontinentalsängar är den säkra vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och lite till.

Ett extra madrasskikt

Ett extra madrasskikt

Tre madrasskikt ger härlig komfort, lång hållbarhet och lite extra höjd.

Rätt stöd

Rätt stöd

Pocketfjädrar och komfortzoner ger optimalt stöd varenda natt.

Märken

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad, Svanenmärkt och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • 30 dagars öppet köp
 • Fri frakt och retur