Laddar..

Polar

Sängkläder Polar
Våra svalkande, smörmjuka och OEKO-TEX®-certifierade Polar-sängkläder är tillverkade i 100 % tvättat linne. Linne har en naturligt kylande effekt på huden, och vi människor har därför i årtusenden använt det som en svalkande klädtextil. Polar-sängkläderna fås i beige.
Storlek: 200x220 cm.
Kuddfodral:
1
 • Fåtal i lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Polar
Polar

Bäddset

Polar-sängkläderna är vår skyddsängel när du önskar att ha det lite svalare, lite skönare, lite mer överdådigt på natten. Det är sängkläderna du längtar efter att komma hem till efter en lång, stressig dag, och sängkläderna du redan saknar när du vaknar från en lång, lugn natt.

Naturens egen aircondition
100% tvättat linne

Naturens egen aircondition

Våra OEKO-TEX®-certifierade Polar-sängkläder är tillverkade i 100% tvättat linne, som har en naturligt avkylande effekt. Därför är linne en textil som vi människor har burit sedan tidernas gryning då det känns skönt och svalt mot huden. Ja, linne kan faktiskt bäst beskrivas som Moder Jords egna lilla aircondition pga. dess kylande egenskaper, som du snart kommer att känna av när du lägger dig till rätta under ditt Polar-beklädda täcke.
100% goda egenskaper

Top notch andningsförmåga, slitstarkhet och mjukhet

Utöver sin gudomliga kylande effekt så är linne också en treenighet av andningsförmåga, slitstarkhet och mjukhet som bara känns bättre och mjukare ju mer det används och tvättas. Linne är allergivänligt, antibakteriellt, luddar mindre än bomull och är därför en kvalitetstextil av högsta rang som kan absorbera vätska upp till 20% av sin egen vikt. Det gör linne idealiskt för sängkläder då dess suveräna uppsugningsförmåga säkerställer en torr sovmiljö.
Skonsam mot naturen — och dig
Ett 100% gott val

Skonsam mot naturen — och dig

Inte nog med att linne är ett svalkande mirakel i sig själv, det får även en full bingobricka avseende sin tillverkning. Linplantan kräver nämligen inte lika mycket vatten för att växa som t.ex. bomullsplantan. I motsats till produktionen av syntetiska textilier så tillverkas dessutom linne utan skadliga kemikalier, produktionen genererar inget giftigt avfall och textilen är biologiskt nedbrytbar. Linne är alltså en både naturlig och miljövänlig textilfiber.
Polar - det svalkande valet
Sömnlinje

Polar - det svalkande valet

Polar-sömnlinjen är för dig som lider av svettiga och allt för varma nätter, men drömmer heta drömmar om en vältempererad sömn. Våra Polar-produkter är utvecklade för att hålla din kroppstemperatur konstant och bekräftar detta med en behaglig sovmiljö där oförstörd och god sömn frodas. Du hittar ett brett urval av Polar-produkter i vårt sortiment, exempelvis sängkläder, lakan, täcken, kuddar och bäddmadrasser.
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör detsamma

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan känna dig helt trygg med att köpa dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri prövotid. Ditt sovrum är vårt showroom, för det är hemma hos dig själv som du bäst kan känna ifall du sover gott. Och gör du inte det så kan du returnera våra produkter alldeles gratis inom de första 100 nätterna.
Fri leverans hem till dig
Dina fördelar

Fri leverans hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig — oavsett var i landet du bor och oavsett summan du handlar för. Vi skickar våra mindre produkter med GLS och vi gör alltid allt vad vi kan för att du fortast möjligt ska få dina varor, så att du inte ska behöva vänta på att få njuta av några bättre nätter.

Specifikation av Polar

 • Leveranstid
  13-20 vardagar
  thread_count
  350 tråde pr. kvadrattomme
  vaevning
  Satin
  Typ
  Sängkläder 200x220