Sängramar 180x210

En 180x210 sängram är samma sak som en dubbelsäng med extra gott om plats. Denna storlek är perfekt för dig som är lång och som gärna vill ha den bästa ramen till din madrass och för din sömn. Hos Bedre Nætter har vi därför ett brett urval med sängramar i 180x210 som är tillverkade av material i hög kvalitet till ett riktigt bra pris.

Mollis

Mollis är den vackraste i landet här. Mollis är uppbyggd av en träram som är omgärdad av en mjuk stoppning. Botten består av trälameller som madrasserna läggs att vila ovanpå. Mollis är till sist överdragen med ett vackert och slitstarkt möbeltyg.

180x210 cm.
  • Beige
  • Antracit
  • Brun

Mollis

Sängramar

As low as 19.499 kr

180x210 cm.
  • Beige
  • Brun

Mollis Bouclé

Sängramar
4.6 star rating (10) total reviews

As low as 19.499 kr

Bohol

Bohol är själva definitionen av mjukhet. Bohol är formgiven med en träram som är stoppad med mjukt skum för prima komfort. Botten i Bohol består av trälameller, på vilka sängens madrasser placeras. Bohol är slutligen klädd i ett vackert och slitstarkt möbeltyg.

180x210 cm.
  • Beige
  • Brun

Bohol Bouclé

Sängramar

As low as 19.499 kr

180x210 cm.
  • Beige
  • Antracit
  • Brun

Bohol

Sängramar

As low as 19.499 kr

Sängramar 180x210

Sängramar är en stilfull och praktisk lösning om du gärna vill sova på en klassisk resår- eller skummadrass. Här på Bedre Nætter har vi valt bort de helt billiga sängramarna då kvaliteten ofta är för dålig. Istället har vi fokuserat på bland annat Messina-ramarna som försäkrar ett perfekt förhållande mellan ett bra pris och hög kvalitet.

Med exempelvis en Messina-sängram i massiv trä så får du en elegant och praktisk säng som närmast inte kan bli utsliten. Samtidigt så ger trät sängen en exklusiv, nordisk prägel till sovrummet. Messina är designad och producerad i Danmark så det är försäkrad en hög kvalitet och goda arbetsförhållanden.

Förvaringsplatsen under sängen gör Messina till ett riktigt bra val till lägenheter eller små rum där det verkligen handlar om att utnyttja platsen. Ramen har fyra stora inbyggda lådor, vilket ger överraskande mycket förvaringsplats.

Med storleken 180x210 cm får du en säng som är lite längre än normalt. Det kan vara skönt med lite extra plats om man är omkring 185 cm eller längre – eller om du bara föredrar en större säng. 180x210 cm är måttet på den madrass som passar till ramen.

Om du klickar in på produkterna i kategorin här så kan du läsa ännu mer om de specifika produkterna och alla de egenskaper som gör våra sängramar till ett riktigt bra val.