Kuvertlakan 180x210

Ett kuvertlakan i storleken 180x210 passar bäddmadrassen på den extra långa dubbelsängen. På Bedre Nætter är vi stolta över att uteslutande sälja slätvävda kuvertlakan som är extra starka och otroligt mjuka att röra. Se vårt urval och hitta kuvertlakan på 180x210 som sätter pricken över i:et på din säng.

Essential

Vårt Essential-kuvertlakan är OEKO-TEX®-certifierat, symbolen för kvalitet, och tillverkat i 100 % bomull med 500 trådar pr. kvadrattum. Det är vävt enligt satinmetoden, vilket gör lakanet bebismjukt.

180x210 cm.
  • Vit
  • Graphite

Essential Kuvertlakan

Sängkläder Essential
819 kr
180x210 cm.
  • Graphite
  • Vit

Essential Kuvertlakan

Sängkläder Essential
4.83333 star rating (12) total reviews
819 kr

Mayan

Vårt Mayan-kuvertlakan är tillverkat i 100% ekologisk bomull och med naturen i åtanke. Det är OEKO-TEX®-certifierat och vävt enligt satinmetoden med hela 500 trådar pr. kvadrattum.

180x210 cm.

Mayan Kuvertlakan

Sängkläder Mayan
1.019 kr

Polar

Vårt Polar-kuvertlakan är naturligt svalkande då det är tillverkat i 100 % tvättat linne, vilket är både OEKO-TEX®-certifierat, allergivänligt, antibakteriellt och dessutom nopprar mindre än bomull.

180x210 cm.

Polar Kuvertlakan

Sängkläder Polar
1.699 kr

Vi sluter inte ett öga förrän du sover gott.

Gratis leverans

Gratis leverans

Vi levererar ditt nya påslakan till dig - helt kostnadsfritt.

100 nätters provperiod

100 nätters provperiod

Du kan vara helt trygg när du köper dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri provperiod.

Förstklassig kvalitet

Förstklassig kvalitet

Hos Bedre Nætter hittar du endast påslakan av högsta kvalitet.

Kuvertlakan 180x210

Kuvertlakan 180x210 - när du har en extra lång säng kan det vara svårt att hitta rätt lakan, hos Bättre Nätter har vi flera alternativ som kan lösa ditt problem. Våra högkvalitativa lakan är designade för att hålla för vardagsbruk samtidigt som de behåller sin lyxiga kvalitet. Klä din säng i nya lakan och njut av känslan av fräscha lakan för din sömn.

Om vi ser mer konkret på kuvertlakanen, så är de med extra fina garn, liksom vävningen är med en hög täthet som säkerställer att fukt avleds effektivt medan tyget känns mjukt och behagligt - den täta vävningen har också fördelen att du får en produkt med lång livslängd.

  • Det bästa kuvertlakanet är det lakan som ger dig den bästa sömnen. Därför bör du välja ett lakan av god kvalitet, eftersom det ger dig den bästa komforten. Du bör välja ett lakan tillverkat med hälsosamma material utan kemikalier, som inte framkallar allergier. På så sätt får du de bästa förutsättningarna för en god nattsömn. Kuvertlakan omsluter bäddmadrassen tätt, så att du slipper irriterande veck.

  • Med ett lakan från Bedre Nætter är du garanterad en produkt av hög kvalitet till bästa pris. Våra kuvertlakan är tillverkade utan skadliga material, så att du får en bättre och hälsosammare nattsömn. Dessutom är våra kuvertlakan vävda extra tätt, vilket gör att de torkar snabbare och håller längre.