Kuvertlakan 90x210

Med ett 90x210 kuvertlakan får du ett lakan som passar en enkelsäng med extra längd. Ett kuvertlakan täcker bäddmadrassen på din säng och hos oss hittar du bara slätvävda kuvertlakan som är extra starka, men otroligt mjuka att ta på. Se vårt utbud här och hitta kuvertlakan i storleken 90x210 som du saknar till din säng.

Veckans rekommendation

Mayan Kuvertlakan
Veckans rekommendation
-20%
90x210 cm.

Mayan Kuvertlakan

Sängkläder Mayan
Special Price 727 kr Tidigare pris 909 kr
Gäller t.o.m 23/06 eller så långt lagret räcker.

Essential

Vårt Essential-kuvertlakan är OEKO-TEX®-certifierat, symbolen för kvalitet, och tillverkat i 100 % bomull med 500 trådar pr. kvadrattum. Det är vävt enligt satinmetoden, vilket gör lakanet bebismjukt.

90x210 cm.
  • Vit
  • Graphite

Essential Kuvertlakan

Sängkläder Essential
4.66667 star rating (3) total reviews
709 kr
90x210 cm.
  • Graphite
  • Vit

Essential Kuvertlakan

Sängkläder Essential
709 kr

Mayan

Vårt Mayan-kuvertlakan är tillverkat i 100% ekologisk bomull och med naturen i åtanke. Det är OEKO-TEX®-certifierat och vävt enligt satinmetoden med hela 500 trådar pr. kvadrattum.

-20%
Mayan Kuvertlakan
Se produkt
Veckans rekommendation
90x210 cm.

Mayan Kuvertlakan

Sängkläder Mayan
Special Price 727 kr Tidigare pris 909 kr

Polar

Vårt Polar-kuvertlakan är naturligt svalkande då det är tillverkat i 100 % tvättat linne, vilket är både OEKO-TEX®-certifierat, allergivänligt, antibakteriellt och dessutom nopprar mindre än bomull.

90x210 cm.

Polar Kuvertlakan

Sängkläder Polar
1.129 kr

Vi sluter inte ett öga förrän du sover gott.

Gratis leverans

Gratis leverans

Vi levererar ditt nya påslakan till dig - helt kostnadsfritt.

100 nätters provperiod

100 nätters provperiod

Du kan vara helt trygg när du köper dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri provperiod.

Förstklassig kvalitet

Förstklassig kvalitet

Hos Bedre Nætter hittar du endast påslakan av högsta kvalitet.

Kuvertlakan 90x210

Kuvertlakan 90x210 passar till de extra långa sängarna. Denna typ av kuvertlakan är helt idealiska för ställbara sängar, där man ofta har 2 enkla bäddmadrasser för att kunna använda höj/sänkfunktionen utan att påverka sin sängpartners liggposition. Funktionaliteten med kuvertlakan består i att lakanet täcker själva bäddmadrassen och via sina hörnsömmar sluter tätt. Därför får du inte ett lakan som glider runt under natten - eller skrider när du använder höj- och sänkfunktionen.

Alla våra lakan är av absolut högsta kvalitet. Om du tittar närmare på själva uppbyggnaden av lakanen, är det med både extra fina garner och en trådtäthet som säkerställer att svett och fukt avleds optimalt medan du har en mjuk och skön yta att ligga på - hela natten.

  • När du letar efter ett kuvertlakan i storleken 90x210 är det viktigt att du väljer ett lakan av hög kvalitet. Våra lakan utsätts nämligen för en del slitage under natten, och därför är det viktigt att kvaliteten är toppklass så att lakanet inte går sönder snabbt. Hos Bedre Nætter består alla våra kuvertlakan därför av 100% bomull. Bomull är nämligen ett fantastiskt material som både är slitstarkt, långlivat och enormt behagligt för huden. Dessutom är lakanen tättvävda, vilket skapar en glansfull och silkeslen yta.

  • Hos Bedre Nætter sätter vi kvalitet och komfort framför allt annat. Alla våra kuvertlakan består därför av 100% bomull, vilket säkerställer en behaglig känsla när du sover. Dessutom har våra lakan en krympningsprocent på bara 4%, vilket säkerställer att lakanen alltid behåller sin rätta form - även efter otaliga tvättar.