Senses Innergetic - Svart

Laddar..
Storlek
Ben
+
Fasthed
Lakan
+
Leveranstid 20-30 vardagar
 • I produktion Läs mer

  Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bedre Nætter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Jämför våra Ramsängar
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
1 2 3 4 5
 • 1

  Bäddmadrassöverdrag

  Bekvämt överdrag som håller sig jämnt och mjukt

  Överdraget ger den sista touchen åt din sängs bekvämlighet. Tyget är inte kviltat, vilket förhindrar att överdraget blir ojämnt och sätter sig över tid. Det förbättrar bäddmadrassens komfort och hållbarhet-och ger dig en bättre sömn.
 • 2

  Bäddmadrass

  Latex som andas och anpassar sig efter dina rörelser

  En 60 cm tjock, elastisk latexkärna i bäddmadrassen ser till att du får en flexibel stöttning och bekvämlighet, vilken anpassar sig bättre till dina rörelser jämfört med andra skumkärnor. Den perforerade kärnan skapar en yta som andas, vilket ger dig en svalkande, ventilerad och behaglig känsla hela natten.
 • 3

  Komfortzoner

  7 bättre™ zoner har dig om ryggen

  Bedre Nætter-komforten kommer från våra specialutvecklade 7 bättre™-zoner som består av tre olika typer av pocketfjädrar som är uppdelade i unika zoner och ger individuellt stöd till nacke, skuldror, korsrygg och höfter så att du är garanterad ekonomisk korrekt avlastning - natt efter natt.
 • 4

  Ramsäng

  Dubbelfjädrad ramsäng med skumstoppning

  Själva ramsängen är uppbyggd av två individuella fjäderlager; i botten ett lager av slitstarka, kraftfulla bonellfjädrar och upptill 220 pocketfjädrar per m2, som i kombination med den bekväma skumstoppningen ger extra bra, djup och hälsosam stöttning av din kropp.
 • 5

  Träramen

  Massiv och FSC-certifierad furu från Sverige

  Fjäderlagrena och de 7 bättre™ zonerna är omgivna av en kraftig ram i massiv, FSC-certifierad furu från Sverige. Detta gör sängen robust så att du får en stabil grund och en djupare nattsömn.

95% av alla våra kunder är nöjda eller mycket nöjda

*Baserat på vårt frågeformulär som skickas till alla kunder efter köp

3400+ Recensioner

Ventilerad bäddmadrass med hälsosam, flexibel stöttning

Sängens översta komfortlager är en bäddmadrass med en 60 mm tjock, perforerad latexkärna. Det elastiska latex-materialet skapar en yta som ger flexibel stöttning åt din kropp och dess rörelser, medan perforeringen bidrar till att du får extra svalka av din madrass. Omkring latexkärnan bidrar ett ej kviltat överdrag ytterligare till komforten, då det förhindrar bäddmadrassen från att med tiden bli ojämn och obekväm.

7 bättre™ zoner ger din kropp optimalt stöd

Ramsängen består av tre olika typer av pocketfjädrar som vi har delat upp på individuella zoner som avlastar huvudet, skuldrorna, korsryggen och höfterna precis där det är som tyngst. Här har vi helt unikt utvecklat en höftzon med 90 % fjäderkraft, så att vi är helt säkra på att din ryggrad håller en ergonomiskt korrekt, rak linje.

Omgiven av en robust, stabil och solid fururam

Ramsängens fjäderlager med 7 bättre™ zoner ramas in av en 8 cm hög, FSC-certifierad fururam. Den massiva fururamen gör sängen extra robust och ser till att den alltid känns stabil, så att du kan sova djupt och gott under många år. Runt träramen har vi placerat ett slitstarkt, Oeko-Tex-certifierat möbeltyg som på bästa sätt fulländar ramsängen.

Skandinaviska material

FSC-certifierat trä

100 nätters riskfri prövoperiod - för din trygghet

100 nätters riskfri prövoperiod - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa din säng på nätet. När du köper en säng hos oss får du därför alltid 100 nätter på dig att prova den. Ditt sovrum är vårt utställningsrum och sover du dåligt kan du byta fasthet gratis eller lämna tillbaka hela sängen.

Ofta ställda frågor till Senses Innergetic

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Senses Innergetic. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bedre Nætter.

 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.

 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

Specifikation av Senses Innergetic

 • Storlek
  Storlek 80x200 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 52 cm.
Fäste för ben Medföljer
Antiglid Antiglid inbyggt
Fjädrar Pocket
Kolli 3 st.
Garanti 15 års garanti på ram- och fjäderbrott
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning Komfortskum
Ram 8 cm Träram
Leveranstid 20-30 vardagar
Typ Ramsäng 80x200

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • Unika sängar
 • Fri frakt och retur