Laddar..

Sirius

Kontinentalsäng
18.999,00 kr

Finns inte på lager

140x200 cm.
Storlek: 140x200 cm.
Svart
Färg: Svart

Spara upp till 60% på tillbehör vid köp av säng

Tillbehör
1
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Sirius
Sirius

Vårt sätt att fira

Sirius är vårt sätt att fira. Vår idé om något riktigt, riktigt bra för riktigt, riktigt lite. Resårmadrassen består av Bedre Nætters unika 7 bättre™-zoner, vilket är vårt ord för ergonomisk och djup stöttning som din kropp kommer att älska. Själv så kommer du älska att gå till sängs, för i Sirius får dagens äventyrslust skarp konkurrens av nattens ro - detta i den säng som är vårt sätt att fira.

Produktöversikt

Utforska Sirius

Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner 1 2 3 4 5
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
 • Bäddmadrassöverdrag

  Bekvämt överdrag som håller sig jämnt och mjukt

  Överdraget ger den sista touchen åt din sängs bekvämlighet. Tyget är inte kviltat, vilket förhindrar att överdraget blir ojämnt och sätter sig över tid. Det förbättrar bäddmadrassens komfort och hållbarhet-och ger dig en bättre sömn.
  Bäddmadrassöverdrag
 • Bäddmadrass

  Latex som andas och anpassar sig efter dina rörelser

  En 60 cm tjock, elastisk latexkärna i bäddmadrassen ser till att du får en flexibel stöttning och bekvämlighet, vilken anpassar sig bättre till dina rörelser jämfört med andra skumkärnor. Den perforerade kärnan skapar en yta som andas, vilket ger dig en svalkande, ventilerad och behaglig känsla hela natten.
  Bäddmadrass
 • Resårmadrass

  Avlastningen din kropp behöver – varje natt

  Med pocketfjädrar, 7 bättre™-zoner och 25 mm komfortskum får du det riktigt sunda stödet som anpassar sig efter din kropp och dina rörelser. Ett hälsosamt, differentierat stöd som är förpackat i behagligt komfortskum som det bästa avslutet på resårmadrassen.
  Resårmadrass
 • 7 Bedre™ soner

  Olika Fasthet

  Våra madrasser kan fås i varierande fasthet, då alla är olika byggda. Genom att justera fjädrarnas tjocklek har vi utvecklat tre olika varianter av fasthet vilka understödjer alla viktklasser. När du väljer mellan varianterna av fasthet kan du se vår rekommenderade vikt på varje enskild madrass. Från storlek 160 och uppåt kan du välja två olika fastheter. Då får du två madrasskärnor kombinerade i ett överdrag.
 • Ramsäng

  En stark, skandinavisk ramsäng

  Ramsängen består av en 12 cm hög och 4 cm tjock träram i massivt trä från skandinaviska skogar. Det massiva träet skapar en stabil grund för resten av sängens madrasslager och för din nattsömn.
Bäddmadrass

Välj den bäddmadrassen som passar dig

Resårmadrass

Resårmadrass med individuell fasthet

Resårmadrass

7 bättre™ zoner ger din kropp optimerad och optimal stöttning

Vår unika 7 bättre™-resårmadrass har vi konstruerat med tre olika typer av pocketfjädrar, som vi noggrant fördelat över resårmadrassens sju zoner. De sju individuella zonerna avlastar ditt huvud, dina axlar, ländryggen och höfterna precis där de är som tyngst och därför behöver stöd som mest. Vi har utvecklat höftzonen med 90% fjäderkraft så att din ryggrad, på det sättet, behåller en ergonomiskt korrekt, rak linje. Din rygg kommer att tacka dig för det varje natt.
Resårmadrass

Välj din egen fasthet

Vi är alla olika och har alla olika preferenser. Av den anledningen ska våra sängar såklart inte ha samma fasthet. Hos oss kan du därför välja exakt den fasthet som passar just dig. Många av oss delar dessutom säng med en annan person, så på alla våra sängar med en bredd på 160 cm och däröver kan du välja en individuell fasthet på varje sida av sängen.
Ramsängar

Ramsängar i massivt trä från Skandinavien

Ramsäng

Solidt, massivt och skandinaviskt trä

Ramsängen är din sängs fundament och stället där resten av sängens madrasser ligger och vilar. Vår stabila ramsäng är skapad av en 12 cm hög och 4 cm tjock träram i massivt trä från skandinaviska skogar. Träramen skapar en stabil säng och en solid grund för dina andra madrasser, så att de kan fokusera på att ge dig bättre nätter.
Skandinaviske materialer Skandinaviske materialer
Dina fördelar

Vi sover gott först när du gör detsamma

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghet
100 nätters prövotid

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghet

Det ska vara tryggt att köpa sin säng online. När du köper en säng av oss får du därför alltid 100 nätter till att prova den i ditt eget hem. Ditt sovrum är vårt showroom, och om du inte sover bra så kan du under de första 100 nätterna exempelvis ändra fastheten eller returnera hela sängen - helt utan kostnad.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.

Specifikation av Sirius

 • Leveranstid
  4-25 vardagar
  Typ
  Kontinentalsäng 140x200
  Kolli
  5 st.
  Största kolli
  B: 142 cm. L: 202 cm.
 • Rambrott
  25 år
  Garanti fjäderbrott
  15 år
 • Ram
  12 cm Träram
  Fäste för ben
  Förmonterat
 • Fjädrar
  Pocket
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Vändbar
  Ja
 • Total höjd
  4 cm.
  Bäddmadrass - kärnhöjd
  40mm
  Kärna
  Skum
  Tvätt
  Tvättbart i 40 grader. Antiglidskydd skall avlägsnas innan tvätt.
  Antiglid
  Antiglid inbyggt
  Antiglid
  Antiglid inbyggt
 • Höjd
  55 cm.
  Resårmadrass
  18 cm.
  Bädmadrass
  5 cm.
 • Type
  Stående/Väggmonterad
  Væghængt højde
  140x108x8 cm
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.
 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.
 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.