Mayan – det 100% naturliga valet av bäddmadrass

Vill du ha en komfortabel, flexibel och inte minst miljövänlig bäddmadrass? Så är Mayan utan tvivel det rätta valet för dig. Mayan är en 100% naturprodukt baserad på organisk latex. Det betyder att den består av både 100% naturlig latexstoppning och har ett naturligt Tencelöverdrag framställd av träfibrer.

Bäddmadrassen är certifierad som 100% organisk och CO2-neutral, och Bedre Nætter är exklusiv distributör av Mayan i Skandinavien. Mayans naturliga och neutrala profil betyder naturligtvis också, att du får en extra allergivänlig bäddmadrass.

Mayan bidrar till en sundare och hållbarare global miljö. Den är bland annat också godkänd av OEKO-TEX® Klass I, som är världens ledande sundhets- och miljömärkning för textilier.

Det stora fokuset på hållbarhet betyder dock inte, att det har kompromissats med komforten och kvaliteten – tvärtemot. Med Mayan får du en bäddmadrass, som är utrustad med en fem centimeter tjock latexkärna, vilket försäkrar en imponerande effekt och komfort. Den totala höjden på bäddmadrassen är sju centimeter, och det betyder, att förhållandet mellan kärnan och den totala höjden är extra bra. Det elastiska och naturliga latexet försäkrar ett optimalt stöd hela natten och gör Mayan ideal för alla personer över alla viktklasser.