Mayan Pulse

Här får du det bästa av två världar – 100% naturlatex producerat med den banbrytande SonoCore-metoden. Resultatet är Mayan Pulse.

Latexen är starkare, smidigare och mer andningsbar än normalt. Detta försäkrar en bättre komfort och inte minst ett riktigt bra mikroklimat i sängen. Detta beror på SonoCore-metoden, där vi använder högfrekventa värmevågor till att vulkanisera latexen istället för ånga som man normalt använder.

Produktion av latex

Metoden ger latexen en särskilt öppen cellstruktur och är med till att försäkra en ensartad yta. Som ett extra plus kräver produktionen endast en tredjedel av energiförbruket jämfört med traditionell latex-produktion, vilket gör det till den produktionsformen med det absolut minsta energiavtrycket.

Samtidigt får du det rena Mayan Green naturlatex som försäkrar en oöverträfflig hållbarhet och sundhet. Bäddmadrassen är organisk inifrån och ut, och latexen har helt naturliga antibakteriella egenskaper, vilket gör den otroligt allergivänlig.

Överdraget på Mayan Pulse är ett Tencel-överdrag. Det är ett överdrag av träfibrer som försäkrar en bättre fuktavledning än bomull och polyester.

Totalt sett är Mayan Pulse bland våra absoluta favoritprodukter. Detta är på grund av den enastående komfort, och samtidigt gör den gröna profilen att bäddmadrassen är ett passande val för alla som önskar en sund och naturlig sömnmiljö.