Laddar..

Venus m. förvaring

Bäddmadrass Model 4010
Storlek: 140x200 cm.
Beige
Färg: Beige
Essential Tencel
Bäddmadrass:
Fast
Fasthet:
Oak
Ben:
Utan Gavel
Sänggavel:

Spara 40% på tillbehör vid köp av säng

Tillbehör
1
 • Fåtal i lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Venus m. förvaring
Venus

Vår storsäljare

Venus är folkets favorit, vår bäst säljande säng sedan 2013, vår förstfödda och ett bra val följt av ännu fler bra val. Venus är en kraftfull raketresa ut i ett universum av god sömn och god komfort som revolutionerar dina dagar sedan dina nätter får bättre villkor — vår storsäljare till säng.

Produktöversikt

Utforska Venus

Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner 1 2 3 4 5
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
 • Bäddmadrassöverdrag

  Tillverkad av mjuka Lyocell-fibrer

  Tencel-överdraget är tillverkat av Lyocell-fibrer som, utöver att vara skonsamma mot huden, även är dubbelt så mjuka som vanlig bomull. Biofibrerna ser även till att överdraget får goda fuktabsorberande egenskaper, och undersidan har ett halkskydd, så att bäddmadrassen stannar på sin plats.
  Bäddmadrassöverdrag
 • Bäddmadrass

  Bra stöd med 100% naturlatex

  Essential-kärnan är en 60 mm hög OEKO-TEX®-certifierad och mycket stöttande kärna i 100 % naturlatex. Naturlatexen ger kärnan en miljöprofil, samtidigt som dess utomordentligt goda andningsförmåga hjälper till att bibehålla en torr sovmiljö, vilket är grunden för en bra sömn.
  Bäddmadrass
 • Resårmadrass

  Stoppning med slitstarkt och andandes mintskum

  Runt resårmadrassens pocketfjädrar ligger vårt andandes och behagliga överdrag med mintskum som genom sin öppna cellstruktur bidrar till att madrassen får extremt lång livstid och ser till att värmeavledningen är effektivt, så att din säng känns andandes och nedkylande.
  Resårmadrass
 • 7 Bedre™ soner

  Olika Fasthet

  Våra madrasser kan fås i varierande fasthet, då alla är olika byggda. Genom att justera fjädrarnas tjocklek har vi utvecklat tre olika varianter av fasthet vilka understödjer alla viktklasser. När du väljer mellan varianterna av fasthet kan du se vår rekommenderade vikt på varje enskild madrass. Från storlek 160 och uppåt kan du välja två olika fastheter. Då får du två madrasskärnor kombinerade i ett överdrag.
 • Boxmadras

  Ett genialt och dolt förvaringsutrymme

  Boxmadrassen döljer ett 200 mm högt förvaringsutrymme, som är helt genialt för att förvara exempelvis täcken, kuddar och sängkläder i. Boxmadrassen är skapad i FSC-certifierat furuträ från Sverige och är därför en stabil och fantastisk grund för din sömn. Förvaringsfacket har en maximal lastkapacitet på 40 kg.
 
Bäddmadrass

Välj den bäddmadrassen som passar dig

Fjädermadrass

Fjädermadrass med individuell fasthet

Fjädermadrass

7 bättre™ zoner ger din kropp optimalt stöd

Resårmadrassen består av tre olika typer av pocketfjädrar som vi har delat upp på individuella zoner som avlastar huvudet, skuldrorna, korsryggen och höfterna precis där det är som tyngst. Här har vi helt unikt utvecklat en höftzon med 90 % fjäderkraft, så att vi är helt säkra på att din ryggrad håller en ergonomiskt korrekt, rak linje.
Resårmadrass

Välj din egen fasthet

Vi är alla olika och vi har alla olika preferenser. Av den anledningen ska våra sängar självklart inte heller ha samma fasthet. Hos oss kan du därför välja precis den fasthet som passar dig. Många av oss delar dessutom säng med en annan person, så på alla våra sängar med en bredd på 160 cm och över, kan du välja en individuell fasthet på varje sida av sängen.
Bäddmadrass

Bäddmadrass med svenskt furuträ

Bäddmadrass

FSC-certifierad förvaring

Boxmadrassen mäter 420 mm i höjd och är tillverkad i FSC-certifierat furuträ från Sverige. Underdelen av boxmadrassen består av ett 200 mm högt förvaringsutrymme som enkelt öppnas och stängs tack vare sängens gasfjädrar på varje sida. Förvaringsutrymmet har en öppningshöjd på hela 540 mm, vilket gör det otroligt enkelt att få saker in och ut ur sängens hemliga gömställe.
Skandinaviska material Skandinaviska material
FSC-certifierat trä FSC-certifierat trä
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör detsamma

100 nätters riskfri prövoperiod - för din trygghet
Dina fördelar

100 nätters riskfri prövoperiod - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa din säng på nätet. När du köper en säng hos oss får du därför alltid 100 nätter på dig att prova den. Ditt sovrum är vårt utställningsrum och sover du dåligt kan du byta fasthet gratis eller lämna tillbaka hela sängen.
Fri leverans hem till dig
Dina fördelar

Fri leverans hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig — oavsett var i landet du bor och oavsett summan du handlar för. Vi skickar våra mindre produkter med GLS och vi gör alltid allt vad vi kan för att du fortast möjligt ska få dina varor, så att du inte ska behöva vänta på att få njuta av några bättre nätter.

Specifikation av Venus m. förvaring

Venus m. förvaring
 • Lastkapacitet i förvaringsutrymme
  40 kg
  Leveranstid
  33-45 vardagar
  Typ
  Ramsäng 140x200 cm.
  Kolli
  7 st.
 • Rambrott
  25 år
  Garanti fjäderbrott
  25 år
 • Ram
  20 cm Träram
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Stoppning
  25 mm Mint
  Antiglid
  Antiglid inbyggt
  Fjädrar
  Pocket
  Fäste för ben
  Förmonterat
 • Total höjd
  7 cm.
  Bäddmadrass - kärnhöjd
  60mm
  Kärna
  Skum
  Cover
  Tencel
  Antiglid
  Antiglid inbyggt
  Tvätt
  Tvättbart i 40 grader. Antiglidskydd skall avlägsnas innan tvätt.
 • Höjd
  64 cm.
 • Type
  Stående/Væghængt
  Væghængt højde
  140x108x12 cm
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.
 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.
 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.