Laddar..

Haven Gavelkuddar

Huvudkudde
Vår naturälskande Haven-gavelkudde är OEKO-TEX®-certifierad, mäter 50x90 cm, är fylld med 1700 gram härliga ankfjädrar och är beklädd med en läcker textil tillverkad av återvunna plastflaskor. Ja kort sagt, det här är en gavelkudde när den är som bäst.
Beige
Färg: Beige
1
 • På lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Haven Gavelkuddar
Gavlpude

Haven

I vår Haven-gavelkudde, vars överdrag är tillverkat av återvunna plastflaskor, så får du en kudde som inte enbart tilltalar ögonen, utan även själen. Den tillför en känsla av exklusivitet och hotellstämning till ditt sovrum och är samtidigt precis den kudde som du emellanåt behöver när du vill sätta dig riktigt väl till rätta i sängen.

Gavelkudden som fulländar din säng
Din lugna viloplats

Gavelkudden som fulländar din säng

Drömmer du om att skapa en lugnande oas hemma i ditt sovrum där du kan sänka axlarna, koppla av och ladda batterierna? Ofta krävs det inte mer än rätt gavelkuddar för att ge din säng en look som är både tilltalande och lyxig. Det är precis vad vår gavelkudde Haven gör.
Kungen av tyger
Återvunna plastflaskor

Kungen av tyger

Haven-gavelkudden är förpackad i ett möbeltyg som får de flesta andra tyger att blekna intill dess klara nyanser. För den tätt vävda Haven-textilen är OEKO-TEX®-certifierad och tillverkad av återvunna plastflaskor, vilket ger kudden en naturvänlig profil och möjliggör ett enkelt underhåll som gör det lätt för dig att hålla din gavelkudde ren.
Härliga ankfjädrar

1700 gram fjädrar, pompa och ståt

Den OEKO-TEX®-certifierade Haven-gavelkudden är fylld med 1700 gram första klassens ankdun, vilket gör kudden fyllig, fast och inte så lätt att trycka runt. Kuddens fjäderfyllning gör nämligen att gavelkudden behåller sin form vid användning, vilket är mycket smart med tanke på att gavelkuddar vanligtvis inte bara är till för ögat, utan även för komforten.

Specifikation av Haven Gavelkuddar

 • Leveranstid
  2-8 vardagar
  Typ
  Gavelkuddar 50X90
 • NOMITE
  Allergivenlig - Fri for husstøvmider
  OEKO-TEX
  Standard 100
  Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier