Laddar..

Mayan

Täcken Mayan
4.44444 star rating (27) total reviews
Mayan-täcket är OEKO-TEX®-certifierat, Downpass-certifierat och till och med stolt bärare av den nordiska Astma-Allergi-märkningen. Sammantaget innebär det att du inte kan hitta ett täcke som är mer skonsamt mot dig och mer fritt från allergener än vad Mayan-täcket är.
Sval
Värmegrad:

Spara 30% på bäddset vid köp av täcke

Tillbehör
1
 • På lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Mayan
Täcken

Mayan

När du tillbringar ungefär en tredjedel av ditt liv med att sova, tänk då på hur många timmar du tillbringar ihopklistrad med ditt täcke. Det blir årtionden under en livstid. Det är därför som det är så otroligt viktigt att ditt täcke är bra för dig. Är skonsamt mot dig. Tar hand om dig. Det är den typen av täcke som du får i vår Mayan-utgåva. Och ett hälsosammare, mysigare eller mer allergivänligt täcke finns faktiskt inte. Prova själv.

Mayan

Det naturliga valet

Hälsosamma fjädrar och ekologisk bomull
Ett riktigt unikum till täcke

Hälsosamma fjädrar och ekologisk bomull

Vårt Mayan-täcke, med en imponerande bärförmåga på 11, är tillverkat med den allra finaste, Downpass-certifierade, stoppningen. Stoppningen består av 90 % myskankdun, vilket gör täcket lätt, mjukt och väl isolerande, och 10 % förstklassiga måsfjädrar, som bidrar med en stöttande effekt. Mayan-täckets stoppning är omgiven av ett mjukt överdrag i 100% ekologisk bomullsbatist, som är sytt i kassetter med kanalväggar, och fulländas av ett fint satinband som är den sista touchen på detta unikum till täcke.
Bärare av Astma-Allergi-märkningen
Bra för dig med allergi

Bärare av Astma-Allergi-märkningen

Mayan-täcket är allergikerns bästa vän, då det är stolt bärare av den nordiska Astma-Allergi-märkningen. Du kan därför tryggt mysa in dig i vårt Mayan-täcke, vilken allergi du än har, eller ifall du bara vill förebygga allergi och ta hand om dig själv. Mayan-täcket är dessutom både OEKO-TEX®- (standard 100) och Downpass-certifierat. Det betyder att det är fritt ifrån hälsofarliga ämnen och producerat med stort fokus på djurskydd, etik och kvalitet.
Finns i tre olika värmegrader

Ett täcke för alla sovtyper

Mayan-täcket kommer i tre värmeklasser; varmt, ljummet och svalt. Det varma är idealiskt för vinterbruk, eller för dig som är en fryslort året runt. Det ljumma fungerar väl som åretruntäcke för de flesta, och den svala är perfekt som sommartäcke, eller för dig som ofta har det varmt om natten. Oavsett vilka behov du har så kommer det att finnas ett Mayan-täcke som är precis rätt för dig. Ja, sov gott, det är allt vi säger.
Mayan - det naturliga valet
Sömnlinje

Mayan - det naturliga valet

Mayan-sömnlinjen är för dig som vill ha ett naturvänligt val och bättre förutsättningar. För din sömn och Moder Jord. Mayan-märkningen är din garanti för att en produkt är tillverkad med naturen och dig i åtanke - utan användning av kemikalier eller andra processer som inte tillgodoser vår omvärld. Du hittar ett brett utbud av Mayan-produkter i vårt sortiment, exempelvis sängkläder, lakan, täcken, kuddar och bäddmadrasser.
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör det samma

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan känna dig helt trygg med att köpa dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri prövotid. Ditt sovrum är vårt showroom, för det är hemma hos dig själv som du bäst kan känna ifall du sover gott. Och gör du inte det så kan du returnera våra produkter alldeles gratis inom de första 100 nätterna.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.

Specifikation av Mayan

 • Leveranstid
  2-8 vardagar
  Typ
  Enkeltäcken - 140x200
  Fyllningstyp
  90% nya, vita europeiska myskandsdun / 10% småfjädrar.
  Fyllnadsvikt
  240 g / 450 g / 750 g
  Bärighet
  11
  Kantband
  Utan kantband.
  CUIN
  725
  Tyg
  100% ekologisk bomullscambric Ne60/60
  Konstruktion
  Sytt i kassetter med kanalvägg.
  Tvättråd
  Upp till 60 °C
 • Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier
  OEKO-TEX
  Standard 100 - Fri for kemi. Testet og godkendt
  NOMITE
  Allergivenlig - Fri for husstøvmider
  Astma- och allergimärkning
  Ja