Laddar..

Mollis

Sängramar
Storlek: 140x200 cm.
Beige
Färg: Beige
Uden Bäddmadrass
Bäddmadrass:
Uden Springmadras
Fasthet:

Spara 40% på tillbehör vid köp av säng

Tillbehör
1
 • Beställningsvara
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Mollis
Mollis

Vår Instagrammer

Mollis är vår beauty queen, familjens favorit och ett rakt igenom gott val när du letar efter en sängram som både plockar poäng för sitt yttre och sitt inre. Mollis har vunnit Instagrams hjärtan och snart även ditt när du får hem den till ditt sovrum. För den utstrålar estetik, riktigt god smak, god sömn och goda, genomtänkta val - vår Instagrammer till sängram.

Produktöversikt

Utforska Mollis

1 2 3
 • Design

  Som att sova på ett moln

  Sängramen Mollis karaktäriseras av runda former, som likt ett mjukt moln bjuder in till en djup och fridfull sömn. Ett perfekt val för dig som vill ha en bekväm säng som både är en fröjd för ögat och för din nattsömn.
  Design
 • Fasthet

  Olika fasthet

  Våra madrasser kan fås i varierande fasthet, då alla är olika byggda. Genom att justera fjädrarnas tjocklek har vi utvecklat tre olika varianter av fasthet vilka understödjer alla viktklasser. När du väljer mellan varianterna av fasthet kan du se vår rekommenderade vikt på varje enskild madrass. Från storlek 160 och uppåt kan du välja två olika fastheter. Då får du två madrasskärnor kombinerade i ett överdrag.
  Fasthet
 • FSC-certifierad furustomme

  En stabil grund

  Mollis sängram består av en massiv, FSC-certifierad furustomme vilken ger din nattsömn en stabil grund. FSC-certifieringen garanterar dig att träet kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk.
  FSC-certifierad furustomme
Mollis lyfter sovrummet
In i minsta detalj

Mollis lyfter sovrummet

När vi utvecklade vår Mollis-sängram så lämnade vi exakt ingenting åt slumpen. För att skönhet har sin plats. För att välgjorda, estetiska saker gör vår värld vackrare. Mollis ser bra ut på både in-och utsidan. Den FSC-certifierade träramen håller din madrass på plats och i schack och skapar fundamentet för din sömn, medan sängramens mjuka, organiska former ger ditt sovrum ett lugnt utseende och en lugn vibe.
Åldras med värdighet

En vacker, estetisk yttre

Vår bildsköna Mollis är klädd i ett vackert, OEKO-TEX®-certifierat möbeltyg som lätt och elegant smyger sig runt sängramens massiva FSC-certifierade fururam. Textilens fina vävning gör tyget både mjukt, slitstarkt och extremt fotogeniskt. Tyget är också dessutom lätt att underhålla, för inget är ju finare än att åldras med värdighet.
Välj dina madrasser själv

Personifiera din komfort

Mollis-sängramen levereras utan resår- och bäddmadrass, men med lameller inkluderat. På det sättet så kan du själv välja de madrasser från vårt breda sortiment som passar bäst till dina behov och till det du vill att dina madrasser ska kunna bidra med och vara tillverkade av. Således får du den mest personifierade sängen, komforten, anpassningen och inte minst den bästa nattsömnen.
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör detsamma

100 nätters riskfri prövoperiod - för din trygghet
Dina fördelar

100 nätters riskfri prövoperiod - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa din säng på nätet. När du köper en säng hos oss får du därför alltid 100 nätter på dig att prova den. Ditt sovrum är vårt utställningsrum och sover du dåligt kan du byta fasthet gratis eller lämna tillbaka hela sängen.
Fri leverans hem till dig
Dina fördelar

Fri leverans hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig — oavsett var i landet du bor och oavsett summan du handlar för. Vi skickar våra mindre produkter med GLS och vi gör alltid allt vad vi kan för att du fortast möjligt ska få dina varor, så att du inte ska behöva vänta på att få njuta av några bättre nätter.

Specifikation av Mollis

Mollis
 • Leveranstid
  30-50 vardagar
  Passar till madrasstorlek
  140x200 cm
  Typ
  Sängramar 140x200
 • Mått på sängramen (utan madrasser)
  L: 235cm / B: 160cm / H: 45cm
  Gavlhöjd
  100 cm
  Höjd
  45 cm.