Laddar..

Mollis

Sängramar
5 star rating (2) total reviews
180x200 cm.
Storlek: 180x200 cm.
Antracit
Färg: Antracit
Uden Bäddmadrass
Bäddmadrass:
Uden Springmadras
Fasthet:
Uden Springmadras
Fasthet:

Spara upp till 60% på tillbehör vid köp av säng

Tillbehör
1
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Mollis
Mollis

Vår Instagrammer

Mollis är vår beauty queen, familjens favorit och ett rakt igenom gott val när du letar efter en sängram som både plockar poäng för sitt yttre och sitt inre. Mollis har vunnit Instagrams hjärtan och snart även ditt när du får hem den till ditt sovrum. För den utstrålar estetik, riktigt god smak, god sömn och goda, genomtänkta val - vår Instagrammer till sängram.

Produktöversikt

Utforska Mollis

1 2 3
 • Design

  Som att sova på ett moln

  Sängramen Mollis karaktäriseras av runda former, som likt ett mjukt moln bjuder in till en djup och fridfull sömn. Ett perfekt val för dig som vill ha en bekväm säng som både är en fröjd för ögat och för din nattsömn.
  Design
 • Fasthet

  Olika fasthet

  Våra madrasser kan fås i varierande fasthet, då alla är olika byggda. Genom att justera fjädrarnas tjocklek har vi utvecklat tre olika varianter av fasthet vilka understödjer alla viktklasser. När du väljer mellan varianterna av fasthet kan du se vår rekommenderade vikt på varje enskild madrass. Från storlek 160 och uppåt kan du välja två olika fastheter. Då får du två madrasskärnor kombinerade i ett överdrag.
  Fasthet
 • Massivt trä

  En stabil grund

  Mollis-sängramen är byggd kring en träram i massivt trä, som skapar en stabil grund för din nattsömn. Det massiva träet ger Mollis en märkbar robusthet och en fenomenal hållbarhet.
  Massivt trä
Mollis lyfter sovrummet
In i minsta detalj

Mollis lyfter sovrummet

När vi utvecklade vår Mollis-sängram, lämnade vi verkligen ingenting åt slumpen. Eftersom skönhet har sin rättighet. Eftersom genomarbetade, estetiska saker gör vår värld vackrare och mer behaglig att vara i. Mollis har ett vackert yttre och ett dito inre. Den massiva träramen håller din madrass väl på plats och skapar grunden för din sömn, medan sängramens mjuka, organiska former ger ett lugnt uttryck till ditt sovrum.
Åldras med värdighet

En vacker, estetisk yttre

Vår vackra Mollis är klädd med ett vackert, OEKO-TEX®-certifierat möbeltyg, som lätt och elegant sveper sig runt sängramens massiva träram. Tygets fina vävning gör både textilen mjuk, slitstark och enormt fotogen. Likaså är textilen lätt att underhålla, för inget är ju finare än att åldras med värdighet.
Välj dina madrasser själv

Personifiera din komfort

Mollis-sängramen levereras utan resår- och bäddmadrass, men med lameller inkluderat. På det sättet så kan du själv välja de madrasser från vårt breda sortiment som passar bäst till dina behov och till det du vill att dina madrasser ska kunna bidra med och vara tillverkade av. Således får du den mest personifierade sängen, komforten, anpassningen och inte minst den bästa nattsömnen.
Dina fördelar

Vi sover gott först när du gör detsamma

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghet
100 nätters prövotid

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghet

Det ska vara tryggt att köpa sin säng online. När du köper en säng av oss får du därför alltid 100 nätter till att prova den i ditt eget hem. Ditt sovrum är vårt showroom, och om du inte sover bra så kan du under de första 100 nätterna exempelvis ändra fastheten eller returnera hela sängen - helt utan kostnad.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.

Specifikation av Mollis

Mollis
 • Leveranstid
  45-50 vardagar
  Passar till madrasstorlek
  180x200 cm
  Typ
  Sängramar 180x200
 • Mått på sängramen (utan madrasser)
  L: 235cm / B:200cm / H: 45cm
  Största kolli
  B: 92 cm. L: 202 cm.
  Gavlhöjd
  100 cm
  Höjd
  45 cm.
  Botten
  34 cm.