Säng med förvaring

Välkommen till vår kategori som är dedikerad till sängar med förvaring - en essentiell och praktisk möbel i det moderna hemmet. Hos Bedre Nætter hittar du ett brett utbud av vackra, stilfulla sängar med inbyggd förvaring som kombinerar vår välkända komfort med oumbärlig praktiskhet.

Ugens anbefaling

Venus m. förvaring
Veckans rekommendation Storsäljaren Gratis ben uppgradering
-47%
140x200 cm.
 • Beige
 • Svart
 • Antracit

Venus m. förvaring

Bäddmadrass

As low as 15.999 kr Tidigare pris 29.999 kr

Gäller t.o.m 21/07 eller så långt lagret räcker.

Ramsängar med förvaring

-47%
Venus m. förvaring
Se produkt
Veckans rekommendation Storsäljaren Gratis ben uppgradering
140x200 cm.
 • Antracit
 • Svart
 • Beige

As low as 15.999 kr Tidigare pris 29.999 kr

Venus m. förvaring
Se produkt
Storsäljaren
140x200 cm.
 • Beige
 • Antracit
 • Svart

As low as 29.999 kr

Venus m. förvaring
Se produkt
Storsäljaren
140x200 cm.
 • Svart
 • Beige
 • Antracit

As low as 29.999 kr

Venus m. förvaring
Se produkt
Storsäljaren
140x200 cm.
 • Ljusgra
 • Beige
 • Antracit

As low as 29.999 kr

Venus m. förvaring
Se produkt
Storsäljaren
140x200 cm.
 • Svart
 • Antracit
 • Ljusgra

As low as 29.999 kr

Venus m. förvaring
Se produkt
Storsäljaren
140x200 cm.
 • Beige
 • Svart
 • Ljusgra

As low as 29.999 kr

Vi lukker ikke et øje før du sover godt

Unika sängar

Unika sängar

Olika fastheter i samma säng. Komfort som var och en förtjänar.

Gratis leverans

Gratis leverans

Vi levererar gratis till trottoarkanten på alla beställningar, dessutom har du möjlighet att välja uppbärning för 499,- eller uppbärning och montering för 899,- vid kassan.

100 nätters prov

100 nätters prov

Du kan känna dig helt trygg med att köpa dig till en bättre sömn online. Hos Bättre Nätter har du alltid en 100 nätters riskfri provperiod på din säng.

Smarta och funktionella sängar med förvaring

Vårt sortiment av sängar med förvaring erbjuder ideala sänglösningar för varje sovrum och hem. Oavsett om du söker en enkel sängram med inbyggd förvaring som hjälper till att utnyttja utrymmet hemma, eller om du söker en dubbelsäng med förvaring för extra bekvämlighet, har vi definitivt en säng med förvaring som matchar din smak och dina behov. Sängar med förvaring är inte bara en fantastisk plats att tillbringa natten, utan också en oumbärlig förvaringslösning som hjälper till att hålla sovrummet städat, organiserat och överskådligt.

I en värld där utrymme är en lyx, och där vi alla inte bor i stora hem, är Bedre Nætters sängar med förvaring både en praktisk lösning och ett aktivt val att inte kompromissa med din nattsömn eller din komfort på natten.

Våra sängar med förvaring kombinerar elegant design med funktionalitet, eftersom de erbjuder ett dolt förvaringsalternativ som hjälper till att kunna förvara saker som inte ska stå framme. Oavsett om du bor i en liten lägenhet, eller du bara vill maximera utrymmet hemma, erbjuder sängar med förvaring t.ex. en ideal förvaringslösning för allt från extra sängkläder till gästdynor och gästkuddar.

Hos Bedre Nætter säljer vi kontinentalsängar med förvaring, där du enkelt kan lyfta madrassen med hjälp av ett hydrauliksystem. Förvaringsutrymmena i våra smarta sängar med förvaring har en maximal bärkapacitet på hela 40 kg.

Olika storlekar av praktiska sängar med förvaring

Oavsett om du söker en enkelsäng med förvaring i 90x200, en mindre säng med förvaring i 140x200, en rymlig dubbelsäng med förvaring i 180x200 och 180x210 eller en sängram med förvaring i storleken 160x200, har du hos Bedre Nætter flera olika alternativ — alla i olika färger och med olika komfortalternativ. På detta sätt kan vi försäkra att du kan hitta precis den sängen med förvaring som matchar ditt sovrum och dina behov, utan att du behöver kompromissa med komfort och stil.

En säng med förvaring i storleken 140x200 är en ideal lösning för dem som har ett mindre sovrum, men som fortfarande önskar funktionalitet och stil. Denna storlek är särskilt populär i mindre hem eller i gästrum, där utrymmet är begränsat. En 140x200 säng med förvaring utnyttjar golvytan effektivt genom att erbjuda generös förvaringsplats under madrassen, vilket är perfekt för att förvara allt från sängkläder, extra kuddar till gästdynor.

En säng med förvaring i storleken 180x200 är en utmärkt lösning för dem som söker komfort och rymlighet, samtidigt som de vill utnyttja utrymmet i sitt sovrum effektivt. Denna storlek är idealisk för större sovrum, där man önskar en rymlig och bekväm säng utan att kompromissa med förvaringsmöjligheterna. En 180x200 säng med förvaring erbjuder omfattande förvaringsutrymme under madrassen, vilket är idealiskt för att förvara allt från sängkläder och stora täcken till kläder och andra personliga föremål. Med en 180x200 säng kan du enkelt hålla ditt sovrum städat och organiserat, samtidigt som du njuter av nätter fyllda med lyx och komfort.

Anpassad komfort i våra sängar med förvaring

När du väljer en säng med förvaring är det viktigt att sängen erbjuder lika mycket komfort som praktisk användbarhet. Medan förvaringsdelen erbjuder en smart plats för förvaring, ska sängens madrasser och kvalitet försäkra dig om en god natts sömn. Det är viktigt att överväga madrassens hårdhet och kvalitet, som ska matcha din sovstil och din kroppsvikt.

Välj mellan olika madrassfastheter och material för att säkerställa den bästa möjliga sömnupplevelsen. Om du väger under 75 kilo, rekommenderar vi att du väljer en säng med medium fasthet i madrassen. Väger du däremot 75-95 kilo, bör du välja en madrass med fast fasthet för optimalt stöd, och väger du över 95 kilo, rekommenderar vi att du köper en extra fast madrass.

Kundrecensioner och garanti

Vi värdesätter våra kunders återkoppling, eftersom det är kvaliteten på våra kunders nätter som betyder något. Du kan hitta ärliga recensioner från våra tidigare kunder på alla våra sängmodeller. Detta hjälper dig att fatta ett informerat beslut baserat på verkliga användarupplevelser. Vi förstår som ingen annan vikten av att hitta den perfekta sängen, och därför erbjuder vi 100 nätters riskfri provperiod när du köper säng hos oss. Under denna period har du möjlighet att byta sängens fasthet utan kostnad, eller du kan returnera sängen och få hela köpesumman återbetalad. Denna service säkerställer att du kan känna dig 100% säker på ditt val. Du får även 20 års garanti på fjäder- och rambristningar.

 • Sängar med förvaring sparar utrymme, håller sovrummet organiserat och skyddar dina förvarade saker mot damm.

 • Våra praktiska förvaringssängar är designade med en friktionsfri lyftmekanism som lyfter hela madrasssektionen, under vilken sängens förvaringsutrymme finns. Lyftmekanismen gör det enkelt och praktiskt att förvara större föremål i förvaringsutrymmet.