Sängar 160x200

Med en 160x200 säng får du den helt perfekta sängen för dig som gärna vill ha lite extra plats när du vänder och vrider dig om natten. En 160x200 säng är även bra för dig som drömmer om en dubbelsäng, men som inte har så mycket plats. Oavsett behovet har vi hos Bedre Nætter ett brett urval med kvalitetssängar åt dig eller er som vill ha en säng i storlek 160x200.

Kontinentalsängar

Ställbare Sängar

Ramsängar

Sängramar

Vi blundar inte förrän du sover bra.

Unika sängar

Unika sängar

Ulike fastheter i samme seng.
Komfort som hver enkelt fortjener.

Gratis leverans

Gratis leverans

Vi levererar din säng gratis till trottoarkanten på alla beställningar.

100 nätters prov

100 nätters prov

Du kan känna dig trygg när du köper bättre sömn på nätet. Hos Bättre Nätter har du alltid en 100 nätters riskfri provperiod på din säng.

Sängar 160x200

Sängar 160x200 är väldigt populära som dubbelsängar som inte tar upp allt för mycket plats i sovrummet, och hos Bedre Nætter har vi ett brett urval av sängar i storleken 160x200 cm. Om du är på utkik efter en helt vanlig säng, så är det i denna kategori, som du finner vad du söker. 

En ramsäng är den välkända madrassuppbyggningen, där du har en träram, som gör att det är möjligt att montera på ben direkt på sängen. Detta är både praktiskt och enkelt, och samtidigt är själva komforten du får med en sådan lösning utmärkt. Hos Bedre Nætter har vi valt att endast ha modeller med dubbelt fjäderskikt, där översta skiktet är antingen med pocketfjädrar eller Xtra fasta fjädrar. Detta är två av de bästa fjädertyper du kan få, och det garanterar dig en utmärkt komfort i din 160x200 säng.

Val av bäddmadrass

När det kommer till bäddmadrassen, så har vi valt att endast ha bäddmadrasser av hög kvalitet, med en kärna av antingen Memory skum eller Latex. Du kan också normalt få bäddmadrasser med polyeterskum eller liknande, men dessa bäddmadrasser har inte någon reell komfortmässig betydelse, och därför har vi valt bort dessa från vårt sortiment.

Memory skum är tryckavlastande och formar sig efter din kroppsvärme. Det betyder, att du får stöd där du är som varmast, vilket normalt är där du har mest behov för stöd. Om du har lätt för att få det varmt om natten, så rekommenderas det dock inte att välja Memory skum, då madrassen håller på kroppsvärmen och därför blir väldigt varm. Vårt andra alternativ är vår latex-bäddmadrass, som är elastisk, ventilerande och ger ett stöd som beror på trycket som placeras på madrassen. Latex-bäddmadrassen får våra varmaste rekommendationer.

Om du har frågor angående våra sängar i storleken 160x200, så är du mer än välkommen att kontakta en av våra kompetenta medarbetare i antingen chatten, över telefonen eller på vår mailadress [email protected].