Laddar..

Essential Kuvertlakan

Sängkläder Essential
4.80952 star rating (21) total reviews
Vårt OEKO-TEX®-certifierade Essential-kuvertlakan som omger din bäddmadrass, är gjord i 100% bomull med 500 trådar pr. kvadrattum och vävt med satinmetoden. Lakanet är därför utomordentligt mjukt, slitstarkt och ett stort steg på vägen mot bättre nätter.
Graphite
Färg: Graphite
Storlek: 180x200 cm.
1
 • På lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Essential Kuvertlakan
Essential

Det nödvändiga valet

Vårt Essential-kuvertlakan är din bäddmadrass bättre hälft. En match made in heaven och två av de där sakerna som bara passar som hand i handske. Essential-kuvertlakanet är lika mjukt som natten är lång, och gör natten till en av dygnets höjdpunkter. Kuvertlakanet är nämligen lätt att svepa runt din bäddmadrass och är sytt så att det varken känns för stort eller för smått.

Hög, hög kvalitet

Naturligt, mjukt och fascinerande

Det är faktiskt först när du står med ett Essential-lakan i händerna som du till fullo förstår dess vilda kvalitet och varför du aldrig mera får lust att sova på något annat än just det. Våra Essential-lakan är tillverkade i OEKO-TEX®-certifierad bomull, som blir mjukare och mjukare för varje tvätt — samtidigt som det bibehåller sin form. Lakanet finns i två vackra färger: Graphite och Wite.
Bättre än branschstandarden

500 trådar pr. kvadrattum

Att förklara Essential-lakanets kvalitet låter närmast obegripligt och tekniskt, eftersom det som gör Essential magiskt handlar om sättet på vilket det är vävt. Essential är vävt med 500 trådar per kvadrattum, medan de sängkläder och lakan som du känner till - och tänker har en hög kvalitet - har en Thread Count på mellan 100 och 350 trådar per kvadrattum. Essential överträffar alltså branschstandarden med hästlängder och spelar i en helt egen liga. Och det märks minsann.
En hjälpande hand
Inget mera krångel

En hjälpande hand

Alla våra Essential-lakan har en ‘Short Side‘-informationsmärkning på insidan av lakanets båda kortsidor, så att du aldrig mer behöver krångla med att lägga på det rätt. Ja, ibland är det de små sakerna som gör den stora skillnaden.
Essential - det nödvändiga valet
Sömnlinjen

Essential - det nödvändiga valet

Essential-sömnlinjen är till för dig som vill sluta ögonen och falla i sömn, omgiven av kvalitet från topp till tå. Alla produkter som bär vår Essential-märkning är skapade för att göra god sömn tillgänglig för oss alla. För bättre nätter är nödvändiga för varje individ. Du hittar ett brett utbud av Essential-produkter i vårt sortiment, exempelvis sängkläder, lakan, täcken, kuddar, gavelkuddar, madrassöverdrag och bäddmadrasser.
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör detsamma

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan känna dig helt trygg med att köpa dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri prövotid. Ditt sovrum är vårt showroom, för det är hemma hos dig själv som du bäst kan känna ifall du sover gott. Och gör du inte det så kan du returnera våra produkter alldeles gratis inom de första 100 nätterna.
Fri leverans hem till dig
Dina fördelar

Fri leverans hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig — oavsett var i landet du bor och oavsett summan du handlar för. Vi skickar våra mindre produkter med GLS och vi gör alltid allt vad vi kan för att du fortast möjligt ska få dina varor, så att du inte ska behöva vänta på att få njuta av några bättre nätter.

Specifikation av Essential Kuvertlakan

 • Leveranstid
  13-20 vardagar
  thread_count
  500 tråde per kvadrattomme
  vaevning
  Satin