Bäddset 140x220

Essential

Våra Essential-sängkläder är av toppkvalitet, är OEKO-TEX®-certifierade och tillverkade i 100% bomull med 500 trådar pr. kvadrattum. De är vävda enligt satinmetoden, vilken ger ett silkesmjukt tyg.

140x220 cm.
 • Ocean
 • Cream
 • Graphite

Essential bäddset

Sängkläder Essential

As low as 1.249 kr

140x220 cm.
 • Cream
 • Ocean
 • Graphite

Essential bäddset

Sängkläder Essential

As low as 1.249 kr

140x220 cm.
 • Graphite
 • Ocean
 • Cream

Essential bäddset

Sängkläder Essential

As low as 1.249 kr

140x220 cm.
 • Rose
 • Ocean
 • Cream

Essential bäddset

Sängkläder Essential

As low as 1.249 kr

Mayan

Våra Mayan-sängkläder är naturens vän och är tillverkade i 100 % ekologisk, OEKO-TEX®-certifierad bomull. De är vävda enligt den exklusiva satinmetoden, med 500 trådar pr. kvadrattum, vilket är kvalitet.

140x220 cm.

Mayan sängset

Sängkläder Mayan

As low as 1.549 kr

Polar

Våra Polar-sängkläder är svalkande och tillverkade i 100 % tvättat linne, som är OEKO-TEX®-certifierat. Såklart. Linne har en svalkande effekt från naturens sida och det är dessutom allergivänligt och antibakteriellt.

140x220 cm.

Polar

Sängkläder Polar
5 star rating (2) total reviews

As low as 1.949 kr

Vi sluter inte ett öga förrän du sover gott

Gratis leverans

Gratis leverans

Vi levererar ditt nya bäddset till dig - helt kostnadsfritt.

100 nätters prov

100 nätters prov

Du kan känna dig helt trygg med att köpa bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri provperiod.

Förstklassig kvalitet

Förstklassig kvalitet

Hos Bedre Nætter hittar du enbart bäddset av högsta kvalitet.

Bäddset 140x220

Det rätta påslakanet är viktigare än du tror, eftersom påslakanet är hela den beröringsyta du har med din täcke under natten. Därför är det naturligtvis viktigt att påslakanet är av hög kvalitet, så att det känns behagligt att ligga med täcket. Tyvärr underskattar många betydelsen av påslakanet, vilket leder till en markant sämre sömnkvalitet. Lyckligtvis hittar du bara kvalitetsbäddset hos Bedre Nætter.

Påslakan 140x220 cm. riktar sig som sagt till de långa enkeltäcken, där det har lagts till 20 cm. i längden. Detta beror på att personer över 1,85 cm. ofta upplever att den 'normala' täcklängden på 140x200 cm. är för kort, på så sätt att fötterna glider utanför under natten. Därför investerar man istället i ett täcke 140x220 cm., som ser till att fötter och tår förblir inne i värmen hela natten.

I sortimentet hittar du många olika påslakan 140x220 cm. som säkert kommer att vara en bra praktisk investering, eftersom påslakanen känns behagliga och samtidigt ser otroligt bra ut. Alla påslakanen är producerade av 100 % bomull, vilket säkrar den behagliga komfort som du känner igen från kvalitetsbäddset. Den yttre beläggningen varierar dock från påslakan till påslakan; 'Österbro' är till exempel med Percalevävning, medan 'Kgs. Lyngby' är med Jacquard Satin. Satin är av något högre kvalitet, men du kan absolut få stor glädje av Percalevävningen också. Därför är valet enbart en fråga om huruvida du är villig att betala mer för lite extra klass och lyx eller inte.

Våra påslakan ingår naturligtvis i vår prisgaranti, varför du med god anledning kan köpa din/dina här - de finns kort sagt inte billigare!

 • Det bästa sängsetet är det set som säkerställer att du får en bekväm och god nattsömn. Med ett sängset från Bedre Nætter får du en produkt tillverkad av naturliga material som är producerade utan skadliga kemikalier. Den täta satinbindningen ger dig ett sängset som är otroligt mjukt, lent och slitstarkt.

 • Ett sängset från Bedre Nætter innehåller örngott till en täcke och två kuddar. Det extra kuddfodralet är praktiskt om du sover med två kuddar, eller gärna vill ha en prydnadskudde. Du kan välja mellan en mängd färger, så att du får det perfekta sängkläder till ditt sovrum.