Bäddset 150x210

Med ett bäddset paket i storlek 150x210 får du ett överdrag till täcken som passar dig som älskar ett extra stort täcke att krypa in i – och som därför sover med ett perfect fit-täcke. Hos Bedre Nætter säljer vi endast satinvävda bäddset, vilket ger dig ett extra starkt och helt otroligt mjukt bäddset paket. Se vårt stora urval och hitta ditt nästa 150x210 bäddset paket.

Essential

Våra Essential-sängkläder är av toppkvalitet, är OEKO-TEX®-certifierade och tillverkade i 100% bomull med 500 trådar pr. kvadrattum. De är vävda enligt satinmetoden, vilken ger ett silkesmjukt tyg.

150x210 cm.
 • Ocean
 • Graphite
 • Rose

Essential bäddset

Sängkläder Essential

As low as 1.299 kr

150x210 cm.
 • Graphite
 • Ocean
 • Rose

Essential bäddset

Sängkläder Essential

As low as 1.299 kr

150x210 cm.
 • Rose
 • Ocean
 • Graphite

Essential bäddset

Sängkläder Essential

As low as 1.299 kr

Vi sluter inte ett öga förrän du sover gott

Gratis leverans

Gratis leverans

Vi levererar ditt nya bäddset till dig - helt kostnadsfritt.

100 nätters prov

100 nätters prov

Du kan känna dig helt trygg med att köpa bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri provperiod.

Förstklassig kvalitet

Förstklassig kvalitet

Hos Bedre Nætter hittar du enbart bäddset av högsta kvalitet.

Bäddset 150x210

Hos Bedre Nætter erbjuder vi ett brett utbud av bäddset från Betterlinen i satin. Till skillnad från den allmänna uppfattningen är satin inte ett material, utan en vävmätod. Satinvävning ger en slät och glansfull yta och en exklusiv look. Kombinerar du det med de bästa långa bomullsfibrerna, precis som vi har gjort, kommer du att uppleva ett bäddset som är oändligt mjukt mot huden och mycket lätt runt kroppen.

I sortimentet hittar du många olika påslakan 105x220 cm. som säkert kommer att vara en bra praktisk investering, eftersom påslakanen känns behagliga och samtidigt ser otroligt bra ut. Alla påslakanen är tillverkade av 100 % bomull, vilket säkrar den behagliga komfort som du känner igen från kvalitetsbäddset.

För att ytterligare säkra kvaliteten genomgår allt påslakan kritiska tester. Testet består bland annat av provtvätt och kontroll av både konfektionering och tryck. Därför kan du alltid vara säker på att få en förstklassig produkt när du köper hos Bedre Nætter.

Om du också behöver en ny täcke, så kan du med fördel se vårt täckesortiment och hitta en passande match till dina krav.

 • Det bästa sängkläderna är de som ger dig den bästa nattsömnen. Ett sängset från Bedre Nætter är producerat utan allergiframkallande kemi, så att du får en hälsosam sömn. Tyget är satinbundet, så att du är garanterad ett mjukt, hållbart och slätt sängset. På så sätt får du de bästa förutsättningarna för en god natts sömn.

 • Alla sängset från Bedre Nætter innehåller två örngott och ett täckeöverdrag. Du kan välja från ett brett färgutbud, så att din säng och ditt sovrum får precis det utseende du söker.