Madrasser 140x200

Produkter

Från A till zzZ

Madrass 140x200

Vi har ett starkt urval av madrasser i 140x200, så att vi med garanti även har en madrass som passar till dig. Om du redan har en sängram eller en ställbar säng som du behöver en ny madrass till, så ska du kika på våra resår- och skummadrasser. Speciellt till de ställbara sängarna är skummadrasserna passande, då de formar sig precis efter den ställbara botten, därmed så får du det optimala utnyttjandet av lamellerna.

Om du istället inte har något innan ditt köp, och ska ha en helt ny säng, så är det ofta en riktigt bra idé att kika på ramsängarna. Med ramsängarna får du en madrass med inbyggd träram, därmed så kan du bara montera på ben på själva madrassen och ha en användbar säng. Det är värt att notera att våra ramsängar kommer med både bäddmadrass och ben, så du betalar för ett samlat paket när du köper dessa.

Fasthet, hur väljer man den?

Det är lite speciellt att välja fasthet när det kommer till 140x200 madrasser, då det ofta är till 2 personer som ska ligga på madrassen. Av denna anledning så rekommenderar vi i de flesta fallen att man väljer en fast madrass – också fast man väger lite under 75 kg. Här ska det dock noteras, att om man är 3 personer som väger exempelvis 60 kg, så kan det fortfarande vara en bra idé att välja en madrass i medium fasthet med pocketfjädrar.

Väger du över 95-100 kg, så ska du alltid kika på xtra fasta fjädrar. De gör så att du får en längre hållbarhet och fastare madrass, som kommer passa bättre till din kroppsvikt.