Madrasser 160x200

Produkter

Från A till zzZ

Madrass 160x200

Har du en dubbelsäng men behöver fortfarande madrasserna? Vi har ett stort utbud av olika madrasstyper, du finner därför både resårmadrasser, skummadrasser och ramsängar i vårt utbud. Om du inte vet exakt vilken typ av madrass som du letar efter, så kan det vara en bra idé att se efter vad det är du har behov för.

Om du redan har en sängram med lameller eller liknande, så ska du använda en madrass du kan lägga i denna, så som en skummadrass eller resårmadrass. Dessa madrasser är i den klassiska madrassformen som passar in i ramarna och ger det optimala utnyttjandet av lamellerna.

Du kan också vara i den situationen där du inte har något alls, och därför ska starta från noll. Här skulle det då vara mest idealt att kika på en ramsäng. Ramsängar är en madrass med en inbyggd träram, som gör det möjligt att montera på benen direkt på sängen. Det är den populäraste sängtypen för många svenskar, och du får riktigt mycket värde för pengarna av att välja en ramsäng. Notera dessutom att vi på Bedre Nætter endast säljer ramsängar med ben och bäddmadrass inkluderat, så att du får det samlade paketet när du handlar hos oss.