Kuvertlakan 160x200

Ett kuvertlakan i storleken 160x200 passar dig som har en liten dubbelsäng. Vi på Bedre Nætter är stolta över att uteslutande sälja slätvävda kuvertlakan, som är extra starka och otroligt mjuka att ligga nära. Se vårt urval och hitta kuvertlakan på 160x200 som du saknar till din säng.

Essential

Vårt Essential-kuvertlakan är OEKO-TEX®-certifierat, symbolen för kvalitet, och tillverkat i 100 % bomull med 500 trådar pr. kvadrattum. Det är vävt enligt satinmetoden, vilket gör lakanet bebismjukt.

160x200 cm.
  • Vit
  • Graphite

Essential Kuvertlakan

Sängkläder Essential
4.53659 star rating (41) total reviews
789 kr
160x200 cm.
  • Graphite
  • Vit

Essential Kuvertlakan

Sängkläder Essential
789 kr

Mayan

Vårt Mayan-kuvertlakan är tillverkat i 100% ekologisk bomull och med naturen i åtanke. Det är OEKO-TEX®-certifierat och vävt enligt satinmetoden med hela 500 trådar pr. kvadrattum.

160x200 cm.

Mayan Kuvertlakan

Sängkläder Mayan
4.90909 star rating (11) total reviews
989 kr

Polar

Vårt Polar-kuvertlakan är naturligt svalkande då det är tillverkat i 100 % tvättat linne, vilket är både OEKO-TEX®-certifierat, allergivänligt, antibakteriellt och dessutom nopprar mindre än bomull.

160x200 cm.

Polar Kuvertlakan

Sängkläder Polar
1.639 kr

Vi sluter inte ett öga förrän du sover gott.

Gratis leverans

Gratis leverans

Vi levererar ditt nya påslakan till dig - helt kostnadsfritt.

100 nätters provperiod

100 nätters provperiod

Du kan vara helt trygg när du köper dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri provperiod.

Förstklassig kvalitet

Förstklassig kvalitet

Hos Bedre Nætter hittar du endast påslakan av högsta kvalitet.

Kuvertlakan 160x200

Kuvertlakan är utformade så att de passar till bäddmadrasser, och täcker därför endast bäddmadrassen. Till skillnad från ett platt lakan, har kuvertlakan hörn som säkerställer att de inte glider runt på madrassen under natten - ett problem som många känner till om de ligger lite oroligt.

De kuvertlakan i storleken 160x200 centimeter som du hittar här på sidan, är tillverkade i superpercale som är en överlägsen kvalitet av tyg. Förutom att ha tyg av rätt kvalitet, har vi också säkerställt en mycket tät vävning, vilket gör att tyget lättare behåller en torr och mjuk känsla genom hela natten - samtidigt som livslängden ökar betydligt jämfört med billigare lakan.

  • De bästa kuvertlakanen i storleken 160x200 är de som består av ett slitstarkt material. När vi sover på natten utsätter vi nämligen våra lakan för en del slitage, och därför är det viktigt att lakanet består av material av hög kvalitet så att det inte lätt går sönder. Hos Bedre Nætter har vi därför noggrant valt ut de bästa och finaste materialen, så att du kan få ett mjukt och behagligt lakan. Alla våra kuvertlakan består därför av 100% bomull, som både är långlivat, slitstarkt och framför allt otroligt behagligt att sova på.

  • Hos Bedre Nætter fokuserar vi på kvalitet och komfort - vi tycker nämligen att alla förtjänar att sova gott. Våra lakan består därför av material av hög kvalitet, som är noggrant utvalda. Vi prioriterar naturliga material, som både är sunda för dig och din kropp.