Kuvertlakan 80x200

Kuvertlakan i storleken 80x200 passar dig som har en enkelsäng med bäddmadrass. Hos Bedre Nætter är alla våra kuvertlakan slätvävda och med bomullspercale vilket gör tyget otroligt mjukt och härligt. Se vårt urval av lakan och hitta ett kuvertlakan 80x200 som passar din säng.

Essential

Vårt Essential-kuvertlakan är OEKO-TEX®-certifierat, symbolen för kvalitet, och tillverkat i 100 % bomull med 500 trådar pr. kvadrattum. Det är vävt enligt satinmetoden, vilket gör lakanet bebismjukt.

-20%
Essential Kuvertlakan
Se produkt
Veckans rekommendation
80x200 cm.
  • Vit

Essential Kuvertlakan

Sängkläder Essential
Special Price 558 kr Tidigare pris 698 kr

Mayan

Vårt Mayan-kuvertlakan är tillverkat i 100% ekologisk bomull och med naturen i åtanke. Det är OEKO-TEX®-certifierat och vävt enligt satinmetoden med hela 500 trådar pr. kvadrattum.

80x200 cm.

Mayan Kuvertlakan

Sängkläder Mayan
898 kr

Polar

Vårt Polar-kuvertlakan är naturligt svalkande då det är tillverkat i 100 % tvättat linne, vilket är både OEKO-TEX®-certifierat, allergivänligt, antibakteriellt och dessutom nopprar mindre än bomull.

80x200 cm.

Polar Kuvertlakan

Sängkläder Polar
1.098 kr

Vi sluter inte ett öga förrän du sover gott.

Gratis leverans

Gratis leverans

Vi levererar ditt nya påslakan till dig - helt kostnadsfritt.

100 nätters provperiod

100 nätters provperiod

Du kan vara helt trygg när du köper dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri provperiod.

Förstklassig kvalitet

Förstklassig kvalitet

Hos Bedre Nætter hittar du endast påslakan av högsta kvalitet.

Kuvertlakan 80x200

Kuvertlakan i storleken 80x200, 90x200 och 90x210 för en enkelsäng och det mest använda lakanet i Sverige. Ett kuvertlakan används för att täcka bäddmadrassen på sängen och är vanligtvis mellan 2-8 cm högt. Fördelen med att välja ett kuvertlakan framför ett plant lakan är att du här har ett lakan som veckar sig runt hörnen på bäddmadrassen så att lakanet ligger slätt hela natten.

Själva lakanet är tillverkat av superperkal med en mycket hög trådtäthet, vilket bidrar till att du får ett mjukt och starkt lakan, som samtidigt också är snabbt på att avleda den fukt som uppstår under natten när du sover. Med ett av våra lakan har du därför alltid ett mjukt och torrt lakan att ligga på.

  • Ett lakan används flitigt, och därför är det bäst att välja ett lakan av hög kvalitet. En god natts sömn beror nämligen inte bara på din säng, utan det beror i hög grad också på ditt lakan - det är nämligen varken skönt att sova på ett styvt och hårt lakan, eller ett lakan som glider runt i sängen. Hos Bedre Nætter erbjuder vi kuvertlakan med fokus på kvalitet och komfort. Våra kuvertlakan är nämligen tättvävda, vilket skapar en fantastisk kvalitet och komfort. Dessutom är våra kuvertlakan också särskilt effektiva för att avleda fukt snabbt, så att du kan få en behaglig nattsömn.

  • Hos Bedre Nætter prioriterar vi komfort och kvalitet. Våra kuvertlakan är nämligen gjorda av 100% bomull, vilket säkerställer en skön och behaglig känsla mot huden. Dessutom har lakanen en krympningsprocent på endast 4%, och lakanet kommer därför inte att förlora sin form - inte ens efter många turer i tvättmaskinen.