Lakan 140x200

140x200 cm.
459 kr
140x200 cm.
  • Vit
  • Graphite

Essential Kuvertlakan

Sängkläder Essential
749 kr
140x200 cm.
  • Graphite
  • Vit

Essential Kuvertlakan

Sängkläder Essential
749 kr
-20%
Mayan Kuvertlakan
Se produkt
Veckans rekommendation
140x200 cm.

Mayan Kuvertlakan

Sängkläder Mayan
Special Price 759 kr Tidigare pris 949 kr
140x200 cm.

Polar Kuvertlakan

Sängkläder Polar
1.399 kr

Lakan 140x200

När du ska köpa nytt lakan, kan det vara bra att överväga vilken funktion ditt nya lakan ska ha. Ska det bara täcka bäddmadrassen, ska det täcka hela sängen, eller ska det nå hela vägen ner till golvet? Hos Bättre Nätter har vi ett brett utbud av lakan i många olika storlekar som 140x200, 160x200 och 180x200 och med helt olika funktioner. Dessutom har vi också ett brett utbud av färger, vilket betyder att du kan få ett lakan som passar precis till den färg eller det tema som du önskar i ditt sovrum. Om du är osäker på vilket lakan du ska använda till din 140x200 centimeter säng, så har du kommit till rätt ställe.

Med denna guide vill vi ge dig en tydlig översikt över vilken typ av lakan som kan användas till vilken säng. Faconlakan kan till exempel användas till nästan alla sängar, om du önskar ett lakan som täcker sängens sidor. Du bör dock vara medveten om att våra faconlakan högst kan täcka 26 centimeter ner från sängen. Är madrassen högre än så kommer faconlakanet inte att passa, och därför kan du med fördel mäta höjden på din madrass innan du köper lakan.

Faconlakan är riktigt bra att använda om du har en resårmadrass som ska täckas. Önskar du bara att innesluta bäddmadrassen i ett lakan, så kan vi rekommendera ett kuvertlakan. Denna lakantyp täcker bara bäddmadrassen, och är enklare att påföra än andra lakantyper. Om du behöver ett lakan i storleken 140x200 centimeter, kan kuvertlakanet vara en snabb och enkel lösning, särskilt om du har köpt en kontinentalsäng. För denna sängtyp behöver du bara montera ben, varefter du har en säng som är helt klar att använda. Efter att ha inneslutit bäddmadrassen i kuvertlakanet kan du således enkelt ta din nya säng i bruk. Vi har även ett urval av split-lakan, som passar bäst till våra sängar med elevation.

Om du har frågor om vårt urval av lakan, deras färg, funktion eller användning, tveka inte att kontakta oss. Våra skickliga medarbetare kan kontaktas på telefonnummer 78 75 00 77, och finns dessutom också tillgängliga i livechatten på höger sida av din skärm. Du kan även kontakta oss dygnet runt på [email protected].

  • Om du letar efter lakan 140x200 som både är långvariga och bekväma att ligga på, är bomull ett utmärkt textil att ha i åtanke. Bomull har ofta en lång livslängd, och om bomullstrådarna är vävda tätt får lakanet både en slät och mjuk textur, vilket gör det ännu mer behagligt att sova på.

  • Det är inte bara storleken på lakanet som är viktigt att ta hänsyn till - det är också viktigt att du tar ställning till hur mycket av madrassen lakanet ska täcka.

    Våra faconlakan är perfekta för dig som letar efter ett lakan som kan täcka hela box- eller fjädermadrassen och eventuellt även bäddmadrassen. Våra faconlakan kan nämligen täcka en madrasshöjd på upp till 26 cm. Dessutom har faconlakanen elastiska hörn, som ser till att hålla lakanet på rätt plats.

    Våra kuvertlakan är perfekta för dig som letar efter ett lakan som bara ska täcka bäddmadrassen. Våra kuvertlakan består av kvalitetsrika material, som säkerställer en behaglig känsla. Dessutom består lakanen också av bomullspercale, vilket är din garanti för hög kvalitet.