Skummadrass 120x200

Med en skummadrass i storleken 120x200 får du en madrass som passar perfekt för dig som sover ensam och vill ha gott om plats att breda ut dig på. Med en skummadrass från Bättre Nätter får du ett personligt definierat och skonsamt stöd, då vi endast har 120x200 skummadrasser av naturlatex som anpassar sig efter din vikt och fysik.

Mayan Latex

Mayan Latex - 80x200 cm.

 • Udviklet af BN Udviklet af BN
 • 100 dages prøve 100 dages prøve
 • Gratis ombytning Gratis ombytning
 • Svanemærket Svanemærket

As low as 5.399,00 kr

Se produkt
Leveranstid 13-20 vardagar
Välj storlek

1 Vara

 1. Mayan Latex
  SE - Fast Lav Pris
  Mayan Latex ‐ Skummadrass 120x200
  • Udviklet af BN Udviklet af BN
  • 100 dages prøve 100 dages prøve
  • Gratis ombytning Gratis ombytning
  • Svanemærket Svanemærket

  As low as 7.998,00 kr

  Se produkt
  Leveranstid 13-20 vardagar

1 Vara

Skummadrass 120x200

Överväger du att ha en ny madrass i storleken 120x200 cm? Hos Bedre Nætter vill vi gärna rekommendera dig att överväga en skummadrass. Skummadrasser ger ett unikt stöd, som speciellt lämpar sig för dem som har ryggproblem. Skummadrasser ger ett elastiskt stöd, och ser till att du avlastas precis där du har störst behov för det. Det är väldigt viktigt, att du är uppmärksam på kvaliteten när du köper en skummadrass. Det är väldigt stor skillnad på de billiga madrasserna och de madrasserna i den bättre ändan. Vad som gäller skummadrasser så kan det verkligen betala sig, att betala ett lite högre pris. En bra skummadrass är inte bara enormt behaglig att ligga på, den är även sund och kan försäkra dig ett bättre klimat i sovrummet. 

Våra skummadrasser är inte de klassiska skummadrasser som du kanske minns från läger och gymnastikhallar osv. Dessa har en kärna av död skum, och madrasser som dem kan du vara väldigt oturlig och få tag i om du inte håller ögonen öppna. Hos Bedre Nætter lovar vi dig, att du aldrig kommer finna en sådan madrass i vårt sortiment. Vi har beslutat oss för att endast fokusera på andra och bättre skumformer, än dem du finner i de vanliga modellerna. Våra skummadrasser är således av en stark och sund kvalitet med lång levnadstid och inte minst en särskild hög komfortnivå.

En skummadrass av hög kvalitet kommer göra underverk för din nattsömn. Hos Bedre Nætter säljer vi två varianter av skummadrasser, som på varsitt sätt har deras fördelar. Vårt urval sträcker sig från skummadrasser av latex till skummadrasser av Memory Foam. Vad som är bäst för dig, beror på dina preferenser.

Bedre Nætter och skummadrasser i latex

Latex är ett material som oftast utvinns från gummiträd, och efter förarbete och gjutning blir det till en elastisk madrass med massor av stöd och komfort. Du får en optimal rörelsefrihet då latexen trycker tillbaka allt efter hur mycket vikt som placeras på madrassen – därför kommer du väldigt sällan uppleva att vakna om natten, när du justerar din liggställning i sömnen. Om man ser på memory foam, så är det ett väldigt annorlunda koncept. Själva skumtypen är fast, men blir mjukare allt efter hur varmt skummet är. När du lägger dig i sängen värmer du upp skummet med din kroppstemperatur. Det betyder, att din madrass anpassar sig efter din kropp och liggställning, men det betyder också att madrassen har en tendens till att bli ganska varm under natten. Här på Bedre Nætter rekommenderar vi därför alltid skummadrasser av latex som utgångspunkt.

Det kan också vara en bra idé att investera i en medföljande bäddmadrass när man köper en skummadrass. Bäddmadrassen kommer samarbeta med skummadrassen, så att du kommer få alla skummadrassens avlastande kvaliteter, medan bäddmadrassen tar största delen av slitaget.

Om du har frågor angåendel skummadrasser i storleken 120x200 så kan du alltid kontakta oss. Det kan du göra direkt på vår chatt, via mail eller över telefonen. Vi ser fram emot att hjälpa dig med att finna den rätta sängen.

Hos Bedre Nætter får du alltid

produkter utvecklade för att ge bättre sömn och som är uppbyggda från grunden av material som ger stöd till alla olika kroppstyper. För oss är Bedre Nætter inte bara ett namn men också ett löfte.

 • 100 nätters prövotid

  Prova sängen hemma i 100 dagar. Om du inte älskar den så hämtar vi den igen och du får pengarna tillbaka*. Svårare än så är det inte. *läs mer.

 • Designad i Danmark

  Alla våra sängar är utvecklade av vårt produktteam i Danmark. Produktionen föregår på noggrant utvalda fabriker i Danmark och Belgien.

 • Sov sunt

  Vi prioriterar naturliga material. Därför är våra sängar sunda för både dig och vår jord.

 • Gratis byte

  Vi byter fastheten på din madrass gratis under de första 100 dagarna efter mottagandet. Den ombytta kärnan blir sedan donerad till ett välgörande ändamål.

 • Fantastisk kundservice

  Frågor eller funderingar? Problem med att välja? Vårt team av sömnspecialister sitter redo till att hjälpa dig varje dag från kl. 9-23.

 • Gratis leverans

  Vi levererar alltid gratis till din adress, notera dock att det ska vara en brofast ö – vid öar som inte är brofasta så får du gärna kontakta oss för närmare information.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • 30 dagars öppet köp
 • Fri frakt och retur