Skummadrass 160x200

Med en skummadrass i storleken 160x200 får du den perfekta madrassen till den lilla dubbelsängen. Våra skummadrasser har en 100% naturlig latexkärna, vilket ger dig personligt definierat stöd och rörelsefrihet under sömnen. På Bättre Nätter är vi stolta över att ha ett noggrant och kvalitetssäkrat urval, så att du enkelt kan hitta en 160x200 skummadrass.

Mayan Latex

Mayan Latex - 160x200 cm.

 • Udviklet af BN Udviklet af BN
 • 100 dages prøve 100 dages prøve
 • Gratis ombytning Gratis ombytning
 • Svanemærket Svanemærket

As low as 9.998,00 kr

Se produkt
Leveranstid 17-25 vardagar
Välj storlek

1 Vara

 1. Mayan Latex
  SE - Fast Lav Pris
  Mayan Latex ‐ Skummadrass 160x200
  • Udviklet af BN Udviklet af BN
  • 100 dages prøve 100 dages prøve
  • Gratis ombytning Gratis ombytning
  • Svanemærket Svanemærket

  As low as 9.998,00 kr

  Se produkt
  Leveranstid 17-25 vardagar

1 Vara

Skummadrass 160x200

Om du ska ha en ny madrass, så vill vi rekommendera dig att överväga en skummadrass. Skummadrasser lämpar sig extra bra om du har rygg-eller ländsryggsproblem, då denna typ av madrass ger ett noggrant och omfattande stöd. Våra skummadrasser i storleken 160x200 är formade i en kärna, vilket betyder, att du slipper den irriterande skarven i mitten, som ofta finns i andra madrasser i den storleken. Det betyder samtidigt, att du får ett jämnt stöd över hela madrassen, och därmed får du stöd precis där du behöver det.

Det är stor skillnad på billiga skummadrasser och skummadrass i den bättre ändan. När det kommer till skummadrasser kan det verkligen betala sig, att betala ett lite högre pris. Vi känner alla igen de klassiska skummadrasser från lägerskolor, gymnastikhallar och liknande, där skumkärnan i madrassen är ett gulaktigt, dött skum som inte ger din kropp någon form av komfort eller stöd. Dessa madrasser säljs tyvärr fortfarande på många ställen, och därför är det viktigt att vara uppmärksam när du köper. Här på Bedre Nætter garanterar vi, att alla våra skummadrasser är av högsta kvalitet. Vi har valt att investera i nyare och bättre skumformer än dem du finner i vanliga modeller, och därför är våra skummadrasser endast uppbyggda med latex- eller memory skum-kärnor.

Vilket skum som är bäst för dig, beror på dina preferenser. Våra två varianter, latex och memory skum, har på var sätt sina fördelar. Latexkärnan ger ett elastiskt stöd, vilket betyder att dina tryckpunkter minimeras. Tryckpunkter är de ställen på din kropp, där vikten centreras, så som skuldra, nacke och ländrygg. Dessa ställen avlastas avsevärt och din nattsömn förbättras. Memory skum använder din kroppstemperatur till att forma sig, och avlastar därmed också dina tryckpunkter. Memory skum har dock en tendens till at bli varmt, och därför bör du välja latexkärnan, om du har en tendens till varma nätter. Vi vet, att en bra skummadrass kommer göra underverk för din nattsömn. Om du har frågor, så är du naturligtvis välkommen till att kontakta oss på chatten, över telefonen eller till vår mailadress.

Hos Bedre Nætter får du alltid

produkter utvecklade för att ge bättre sömn och som är uppbyggda från grunden av material som ger stöd till alla olika kroppstyper. För oss är Bedre Nætter inte bara ett namn men också ett löfte.

 • 100 nätters prövotid

  Prova sängen hemma i 100 dagar. Om du inte älskar den så hämtar vi den igen och du får pengarna tillbaka*. Svårare än så är det inte. *läs mer.

 • Designad i Danmark

  Alla våra sängar är utvecklade av vårt produktteam i Danmark. Produktionen föregår på noggrant utvalda fabriker i Danmark och Belgien.

 • Sov sunt

  Vi prioriterar naturliga material. Därför är våra sängar sunda för både dig och vår jord.

 • Gratis byte

  Vi byter fastheten på din madrass gratis under de första 100 dagarna efter mottagandet. Den ombytta kärnan blir sedan donerad till ett välgörande ändamål.

 • Fantastisk kundservice

  Frågor eller funderingar? Problem med att välja? Vårt team av sömnspecialister sitter redo till att hjälpa dig varje dag från kl. 9-23.

 • Gratis leverans

  Vi levererar alltid gratis till din adress, notera dock att det ska vara en brofast ö – vid öar som inte är brofasta så får du gärna kontakta oss för närmare information.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • Unika sängar
 • Fri frakt och retur