Skummadrass 180x200

En skummadrass i storleken 180x200 är perfekt för dig som letar efter den perfekta madrassen att placera i dubbelsängen. Våra skummadrasser består av latex vilket ger dig personligt definierat stöd och stor rörelsefrihet när du sover. På Bättre Nätter har vi ett noggrant men kvalitetssäkrat urval, så att du enkelt kan hitta en 180x200 skummadrass som matchar dig och dina behov.

Mayan Latex

Mayan Latex - 180x200 cm.

 • Udviklet af BN Udviklet af BN
 • 100 dages prøve 100 dages prøve
 • Gratis ombytning Gratis ombytning
 • Svanemærket Svanemærket

As low as 9.999,00 kr

Se produkt
Leveranstid 13-20 vardagar
Välj storlek

1 Vara

 1. Mayan Latex
  SE - Fast Lav Pris
  Mayan Latex ‐ Skummadrass 180x200
  • Udviklet af BN Udviklet af BN
  • 100 dages prøve 100 dages prøve
  • Gratis ombytning Gratis ombytning
  • Svanemærket Svanemærket

  As low as 9.999,00 kr

  Se produkt
  Leveranstid 13-20 vardagar

1 Vara

Skummadrass 180x200

Om du letar efter en ny madrass i storleken 180x200, så är det i hög grad värt att överväga en skummadrass. Denna typ av madrass ger ett jämnt och mjukt stöd, som du inte finner i andra madrasser och just därför att våra skummadrasser särskilt bra till folk med rygg-och ländryggsproblem. Skum ger ett genomgående stöd över hela madrassen, då skumkärnan går från ena ändan till den andra. Det betyder, att du även slipper den irriterande skarven i mitten, som du kommer uppleva vid två förenade madrasser i storleken 90x200. Skummadrassen är det rätta valet, till den som önskar en sund och ergonomisk korrekt liggställning.

På Bedre Nætter är vi endast online. Det betyder, att vi har sparat på att inte ha några fysiska butiker. I stället har vi valt att investera i kvalitetsmadrasser, och det kommer tydligt till uttryck i vårt sortiment av skummadrasser. många ställen säljer dessvärre fortfarande det döda, gula skum som många känner igen från exempelvis lägerskolor eller gymnastikhallar osv. Här hos Bedre Nætter lovar vi dig, att du aldrig kommer finna en sådan madrass i vårt sortiment. Vi har beslutat oss för att endast fokusera på andra, modernare och bättre skumformer, än dem du finner i de vanliga modellerna. Våra skummadrasser är således av en stark och sund kvalitet med lång levnadstid och inte minst en särskild hög komfortnivå. Moderna skummadrasser ger ett unikt stöd, och här på Bedre Nætter har vi valt marknadens bästa kärna.

Vi erbjuder två olika typer av kärnor, Memory Foam och latex. Memory Foam använder din kroppsvärme för att forma sig. Din kroppsvikt centrerar sig i så kallade tryckpunkter, som exempelvis skuldra, nacke och ländrygg. Dessa tryckpunkter är samtidigt de varmaste ställen på din kropp, därmed ger en Memory Foam-madrass dig ett personligt stöd, och kommer i hög grad avlasta dig där du behöver det som mest. Madrasser av Memory Foam har dock en tendens att bli ganska varma under natten, och därför rekommenderar vi som utgångspunkt våra kunder att välja en skummadrass med en latexkärna. Grunden till detta är, att latex ger ett elastiskt stöd som följer din kropps konturer och tryckpunkter till perfektion. Latexkärnan är dessutom ventilerande och tillåter dig en rörelsefrihet som du inte kan få i en madrass av Memory Foam.

Om du har frågor gällande våra skummadrasser, så är du alltid välkommen att kontakta oss, på vår mailadress [email protected], över telefonene eller direkt på chatten här på sidan.

Hos Bedre Nætter får du alltid

produkter utvecklade för att ge bättre sömn och som är uppbyggda från grunden av material som ger stöd till alla olika kroppstyper. För oss är Bedre Nætter inte bara ett namn men också ett löfte.

 • 100 nätters prövotid

  Prova sängen hemma i 100 dagar. Om du inte älskar den så hämtar vi den igen och du får pengarna tillbaka*. Svårare än så är det inte. *läs mer.

 • Designad i Danmark

  Alla våra sängar är utvecklade av vårt produktteam i Danmark. Produktionen föregår på noggrant utvalda fabriker i Danmark och Belgien.

 • Sov sunt

  Vi prioriterar naturliga material. Därför är våra sängar sunda för både dig och vår jord.

 • Gratis byte

  Vi byter fastheten på din madrass gratis under de första 100 dagarna efter mottagandet. Den ombytta kärnan blir sedan donerad till ett välgörande ändamål.

 • Fantastisk kundservice

  Frågor eller funderingar? Problem med att välja? Vårt team av sömnspecialister sitter redo till att hjälpa dig varje dag från kl. 9-23.

 • Gratis leverans

  Vi levererar alltid gratis till din adress, notera dock att det ska vara en brofast ö – vid öar som inte är brofasta så får du gärna kontakta oss för närmare information.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • 30 dagars öppet köp
 • Fri frakt och retur