Skummadrass 180x200

En skummadrass i storleken 180x200 är perfekt för dig som letar efter den perfekta madrassen att placera i dubbelsängen. Våra skummadrasser består av latex vilket ger dig personligt definierat stöd och stor rörelsefrihet när du sover. På Bedre Nætter har vi ett noggrant men kvalitetssäkrat urval, så att du enkelt kan hitta en 180x200 skummadrass som matchar dig och dina behov.

180x200 cm

180x200 cm.

Mayan Latex

Skummadrass
3.91667 star rating (12) total reviews

As low as 14.999 kr

Skummadrass 180x200

Om du letar efter en ny madrass i storleken 180x200, så är det i hög grad värt att överväga en skummadrass. Denna typ av madrass ger ett jämnt och mjukt stöd, som du inte finner i andra madrasser och just därför att våra skummadrasser särskilt bra till folk med rygg-och ländryggsproblem. Skum ger ett genomgående stöd över hela madrassen, då skumkärnan går från ena ändan till den andra. Det betyder, att du även slipper den irriterande skarven i mitten, som du kommer uppleva vid två förenade madrasser i storleken 90x200. Skummadrassen är det rätta valet, till den som önskar en sund och ergonomisk korrekt liggställning.

På Bedre Nætter är vi endast online. Det betyder, att vi har sparat på att inte ha några fysiska butiker. I stället har vi valt att investera i kvalitetsmadrasser, och det kommer tydligt till uttryck i vårt sortiment av skummadrasser. många ställen säljer dessvärre fortfarande det döda, gula skum som många känner igen från exempelvis lägerskolor eller gymnastikhallar osv. Här hos Bedre Nætter lovar vi dig, att du aldrig kommer finna en sådan madrass i vårt sortiment. Vi har beslutat oss för att endast fokusera på andra, modernare och bättre skumformer, än dem du finner i de vanliga modellerna. Våra skummadrasser är således av en stark och sund kvalitet med lång levnadstid och inte minst en särskild hög komfortnivå. Moderna skummadrasser ger ett unikt stöd, och här på Bedre Nætter har vi valt marknadens bästa kärna.

Vi erbjuder två olika typer av kärnor, Memory Foam och latex. Memory Foam använder din kroppsvärme för att forma sig. Din kroppsvikt centrerar sig i så kallade tryckpunkter, som exempelvis skuldra, nacke och ländrygg. Dessa tryckpunkter är samtidigt de varmaste ställen på din kropp, därmed ger en Memory Foam-madrass dig ett personligt stöd, och kommer i hög grad avlasta dig där du behöver det som mest. Madrasser av Memory Foam har dock en tendens att bli ganska varma under natten, och därför rekommenderar vi som utgångspunkt våra kunder att välja en skummadrass med en latexkärna. Grunden till detta är, att latex ger ett elastiskt stöd som följer din kropps konturer och tryckpunkter till perfektion. Latexkärnan är dessutom ventilerande och tillåter dig en rörelsefrihet som du inte kan få i en madrass av Memory Foam.

Om du har frågor gällande våra skummadrasser, så är du alltid välkommen att kontakta oss, på vår mailadress [email protected], över telefonene eller direkt på chatten här på sidan.