Skummadrass 90x200

En skummadrass i storleken 90x200 är perfekt för dig som sover ensam, men som redan har en sängram. Med en av våra skummadrasser i sängen får du ett skonsamt men personligt definierat stöd. På Bättre Nätter är vi stolta över att ha ett noggrant urval av högkvalitativa skummadrasser till ett skarpt pris, så att du enkelt kan hitta en skummadrass i storleken 90x200 som passar dig.

Mayan Latex

Mayan Latex - 90x200 cm.

 • Udviklet af BN Udviklet af BN
 • 100 dages prøve 100 dages prøve
 • Gratis ombytning Gratis ombytning
 • Svanemærket Svanemærket

As low as 7.999,00 kr

Se produkt
Leveranstid 17-25 vardagar
Välj storlek

1 Vara

 1. Mayan Latex
  SE - Fast Lav Pris
  Mayan Latex ‐ Skummadrass 90x200
  • Udviklet af BN Udviklet af BN
  • 100 dages prøve 100 dages prøve
  • Gratis ombytning Gratis ombytning
  • Svanemærket Svanemærket

  As low as 7.999,00 kr

  Se produkt
  Leveranstid 17-25 vardagar

1 Vara

Skummadrass 90x200

Här på Bedre Nætter säljer vi ett brett urval av förstklassiga skummadrasser. En äkta skummadrass av hög kvalitet kan förbättra din nattsömn avsevärt. Det kräver endast att du håller dig från de billiga, gammeldags skummadrasser och är uppmärksam på att din nya madrass är av hög kvalitet. Om du ser på de klassiska gammeldags skummadrasser, så var det primärt en så kallad död skum som användes i dessa. Död skum anpassar sig inte efter din liggställning och ger därför inte något reellt stöd, därför får du inte mycket komfort från en sådan madrass. Tiderna har ändrat sig, och här på Bedre Nætter har vi beslutat oss för att endast fokusera på andra och bättre skumformer, än dem du finner i de vanliga modellerna.

En skummadrass kan enkelt vara av hög kvalitet och göra underverk för din nattsömn. Skummadrasser har ökat kraftigt i popularitet under de senaste åren, bland annat för att madrasserna har en fördelaktig effekt för folk med ryggproblem. Skummadrasser kan vara ideala om du har ryggproblem, detta för att madrasserna anpassar sig efter din personliga liggställning och tillåter en hög grad av rörelsefrihet.

Det finns huvudsakligen två typer av skum, latex och memory foam. Här hos Bedre Nætter har vi också valt att fokusera på dessa två typer av skummadrasser, då du får ett klart bättre stöd och komfort med dessa typer av skum jämfört med vanligt skum. Det är en tydlig skillnad mellan de två varianterna, då latex är en elastisk produkt. Det betyder, att en latexmadrass ger med sig efter din vikt och det tryck den mottar, medan memory foam använder din kroppsvärme till att forma sig.

Populära latexmadrasser

Den mest populära skummadrass som vi säljer är helt klart Latex. Memory foam använder din värme till att forma sig, och därför har denna typ av skummadrass en tendens till att bli ganska varm under natten. En skummadrass av latex ventilerar betydligt mer än en skummadrass av memory foam, och därför rekommenderar vi endast skummadrasser av memory foam till de kunder som inte har en tendens att få det varmt om natten. Skummadrasser av latex har också en andningsbarhet, som gör att denna typ av skummadrass är väldigt långtidshållbar. En sund skummadrass av latex bidrar därmed till ett sunt klimat i sovrummet.

Vi rekommenderar dessutom, att man investerar i en medföljande bäddmadrass när man köper skummadrass. Bäddmadrassen kommer samarbeta med skummadrassen, så att du får alla skummadrassens avlastande kvaliteter, medan bäddmadrassen tar allt slitage. Detta är något vi endast kan rekommendera. 

Om du har frågor angående våra skummadrasser i storleken 90x200, våra bäddmadrasser eller något helt annat om våra produkter, så är du alltid välkommen att kontakta oss. Det kan du göra direkt på vår chatt, via mail eller på telefonen. Våra duktiga medarbetare sitter och är redo till att hjälpa dig.

Hos Bedre Nætter får du alltid

produkter utvecklade för att ge bättre sömn och som är uppbyggda från grunden av material som ger stöd till alla olika kroppstyper. För oss är Bedre Nætter inte bara ett namn men också ett löfte.

 • 100 nätters prövotid

  Prova sängen hemma i 100 dagar. Om du inte älskar den så hämtar vi den igen och du får pengarna tillbaka*. Svårare än så är det inte. *läs mer.

 • Designad i Danmark

  Alla våra sängar är utvecklade av vårt produktteam i Danmark. Produktionen föregår på noggrant utvalda fabriker i Danmark och Belgien.

 • Sov sunt

  Vi prioriterar naturliga material. Därför är våra sängar sunda för både dig och vår jord.

 • Gratis byte

  Vi byter fastheten på din madrass gratis under de första 100 dagarna efter mottagandet. Den ombytta kärnan blir sedan donerad till ett välgörande ändamål.

 • Fantastisk kundservice

  Frågor eller funderingar? Problem med att välja? Vårt team av sömnspecialister sitter redo till att hjälpa dig varje dag från kl. 9-23.

 • Gratis leverans

  Vi levererar alltid gratis till din adress, notera dock att det ska vara en brofast ö – vid öar som inte är brofasta så får du gärna kontakta oss för närmare information.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • Unika sängar
 • Fri frakt och retur