Skummadrass 90x200

En skummadrass i storleken 90x200 är perfekt för dig som sover ensam, men som redan har en sängram. Med en av våra skummadrasser i sängen får du ett skonsamt men personligt definierat stöd. På Bedre Nætter är vi stolta över att ha ett noggrant urval av högkvalitativa skummadrasser till ett skarpt pris, så att du enkelt kan hitta en skummadrass i storleken 90x200 som passar dig.

90x200 cm

90x200 cm.

Mayan Latex

Skummadrass
4.86667 star rating (15) total reviews

As low as 7.999 kr

Skummadrass 90x200

Här på Bedre Nætter säljer vi ett brett urval av förstklassiga skummadrasser. En äkta skummadrass av hög kvalitet kan förbättra din nattsömn avsevärt. Det kräver endast att du håller dig från de billiga, gammeldags skummadrasser och är uppmärksam på att din nya madrass är av hög kvalitet. Om du ser på de klassiska gammeldags skummadrasser, så var det primärt en så kallad död skum som användes i dessa. Död skum anpassar sig inte efter din liggställning och ger därför inte något reellt stöd, därför får du inte mycket komfort från en sådan madrass. Tiderna har ändrat sig, och här på Bedre Nætter har vi beslutat oss för att endast fokusera på andra och bättre skumformer, än dem du finner i de vanliga modellerna.

En skummadrass kan enkelt vara av hög kvalitet och göra underverk för din nattsömn. Skummadrasser har ökat kraftigt i popularitet under de senaste åren, bland annat för att madrasserna har en fördelaktig effekt för folk med ryggproblem. Skummadrasser kan vara ideala om du har ryggproblem, detta för att madrasserna anpassar sig efter din personliga liggställning och tillåter en hög grad av rörelsefrihet.

Det finns huvudsakligen två typer av skum, latex och memory foam. Här hos Bedre Nætter har vi också valt att fokusera på dessa två typer av skummadrasser, då du får ett klart bättre stöd och komfort med dessa typer av skum jämfört med vanligt skum. Det är en tydlig skillnad mellan de två varianterna, då latex är en elastisk produkt. Det betyder, att en latexmadrass ger med sig efter din vikt och det tryck den mottar, medan memory foam använder din kroppsvärme till att forma sig.

Populära latexmadrasser

Den mest populära skummadrass som vi säljer är helt klart Latex. Memory foam använder din värme till att forma sig, och därför har denna typ av skummadrass en tendens till att bli ganska varm under natten. En skummadrass av latex ventilerar betydligt mer än en skummadrass av memory foam, och därför rekommenderar vi endast skummadrasser av memory foam till de kunder som inte har en tendens att få det varmt om natten. Skummadrasser av latex har också en andningsbarhet, som gör att denna typ av skummadrass är väldigt långtidshållbar. En sund skummadrass av latex bidrar därmed till ett sunt klimat i sovrummet.

Vi rekommenderar dessutom, att man investerar i en medföljande bäddmadrass när man köper skummadrass. Bäddmadrassen kommer samarbeta med skummadrassen, så att du får alla skummadrassens avlastande kvaliteter, medan bäddmadrassen tar allt slitage. Detta är något vi endast kan rekommendera. 

Om du har frågor angående våra skummadrasser i storleken 90x200, våra bäddmadrasser eller något helt annat om våra produkter, så är du alltid välkommen att kontakta oss. Det kan du göra direkt på vår chatt, via mail eller på telefonen. Våra duktiga medarbetare sitter och är redo till att hjälpa dig.