Faconlakan 120x200

Med ett formsytt lakan i storlek 120x200 får du ett lakan som passar till en större enkelsäng. Hos Bedre Nætter har vi själva designat och tillverkat våra formsydda lakan som kännetecknas av att kunna avleda fukt snabbt, så att du kan sova torrt och gott hela natten lång. Se vårt urval och hitta ett 120x200 formsytt lakan, som passar till en större enkelsäng.

Essential

Vårt Essential-faconlakan är kvalitet när den är som bäst och är tillverkat av 100 % OEKO-TEX®-certifierad bomull. Det är vävt enligt satinmetoden med 500 trådar pr. kvadrattum, vilket säkerställer mjukhet.

120x200 cm.
429 kr

Vi blundar inte förrän du sover bra

Gratis leverans

Gratis leverans

Vi levererar ditt nya formade lakan till dig - helt kostnadsfritt.

100 nätters prov

100 nätters prov

Du kan vara helt trygg med att köpa en bättre sömn online. Hos Bättre Nätter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri provperiod.

Förstklassig kvalitet

Förstklassig kvalitet

Hos Bedre Nætter hittar du uteslutande formade lakan av högsta kvalitet.

Faconlakan 120x200

Ska du ha ett nytt lakan i storleken 120x200? På Bättre Nätter har vi lakan som är av högsta kvalitet, och därför matchar vårt befintliga produktsortiment. Det är värt att notera att det finns olika lakan, det finns bland annat kuvertlakan och faconlakan, som är de mest populära. När du ska ha ett lakan, ska du ta reda på om det ska passa runt hela madrassen, eller bara täcka bäddmadrassen- ett faconlakan täcker hela madrassen och är 30 cm högt, medan ett kuvertlakan bara täcker bäddmadrassen.

Det kan finnas flera anledningar till att man väljer ett lakan som täcker hela sängen, till exempel får man ett mer enhetligt utseende på sängen. Dessutom är det inte alla som sover med bäddmadrassen, om du inte gör det, så fungerar inte ett kuvertlakan - det är helt enkelt inte högt nog, medan ett faconlakan kommer att täcka ditt behov perfekt.

När vi tar emot en beställning på sängkläder, skickar vi vanligtvis med GLS. Det betyder att du får spårningsinformation så snart varan lämnar vårt lager, varefter du kan följa paketet hela vägen hem till dig. Om du inte är hemma för att ta emot paketet när GLS kommer förbi, kommer det att lämnas i närmaste paketbutik, där du kan hämta det. Det är ofta bensinstationer eller 7/11 m.fl. som är paketbutiker, därför får du också längre öppettider, vilket gör att du kan hämta paketet när det passar dig, och inte som på ett vanligt postkontor med kortare öppettider.

  • Ett bra faconlakan ska ge dig de bästa förutsättningarna för en god natts sömn. Därför ska du välja ett lakan som är lätt och andas, så att du får en svalkande känsla - och det får du genom att välja ett lakan med en tät vävning. Ett lakan bör dessutom vara fritt från kemikalier, så att du inte utvecklar allergier.

  • På Bedre Nætter är alla våra lakan vävda extra tätt, så att ditt lakan får en längre livslängd och högre komfort. Den täta vävningen gör också att tyget snabbare leder bort fukt och svett från kroppen, så att du kan sova med en bekväm känsla hela natten.