Faconlakan 90x200

Med ett formsytt lakan i storlek 90x200 får du ett lakan som passar dig som sover på en enkelmadrass. Våra formsydda lakan är designade och tillverkade av oss – och kännetecknas av att kunna avleda fukt snabbt, så att du kan sova med en torr och bekväm känsla hela natten. Se vårt urval och hitta det 90x200 formsydda lakan som passar till din säng.

Essential

Vårt Essential-faconlakan är kvalitet när den är som bäst och är tillverkat av 100 % OEKO-TEX®-certifierad bomull. Det är vävt enligt satinmetoden med 500 trådar pr. kvadrattum, vilket säkerställer mjukhet.

90x200 cm.
398 kr

Vi blundar inte förrän du sover bra

Gratis leverans

Gratis leverans

Vi levererar ditt nya formade lakan till dig - helt kostnadsfritt.

100 nätters prov

100 nätters prov

Du kan vara helt trygg med att köpa en bättre sömn online. Hos Bättre Nätter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri provperiod.

Förstklassig kvalitet

Förstklassig kvalitet

Hos Bedre Nætter hittar du uteslutande formade lakan av högsta kvalitet.

Faconlakan 90x200

Faconlakan 90x200 är väl lämpade för enkelsängar - och särskilt vanliga ramsängar som är 90x200 i storleken (enkelsäng). Fördelen med ett faconlakan är att du här har ett lakan som är 30 cm högt, och därför kan täcka hela madrassen. Många madrasser kan bli slitna i tyget över årens lopp, men det betyder inte att sängen är defekt, och med ett faconlakan kommer den också att framstå som ny och fräsch för nyfikna blickar.

  • Ett bra faconlakan ska uppfylla alla dina behov när det gäller komfort och kvalitet. Köp alltid lakan som är producerade utan allergiframkallande kemikalier för en hälsosammare sömn och bättre hälsa. Dessutom är det en bra idé att hålla ett öga på vävningen - ju tätare lakanet är vävt, desto längre håller det och desto mjukare känns det.

  • Våra faconlakan är för dig som har viktigare saker att göra än att stryka lakan och sova på en massa störande veck. De praktiska resårerna i hörnen håller lakanet på plats och du slipper sova ovanpå en massa irriterande veck. Våra lakan är vävda extra tätt, vilket gör dem otroligt behagliga att ligga på.