Faconlakan 140x200

Ett 140x200 formsytt lakan passar dig som har en ramsäng eller resårmadrass till en större enkelsäng. Hos Bedre Nætter designar och tillverkar vi våra egna formsydda lakan, så att du kan få ett kvalitetslakan till ett vasst pris. Se vårt urval och hitta det formsydda lakan i storlek 140x200 som passar din säng.

Essential

Vårt Essential-faconlakan är kvalitet när den är som bäst och är tillverkat av 100 % OEKO-TEX®-certifierad bomull. Det är vävt enligt satinmetoden med 500 trådar pr. kvadrattum, vilket säkerställer mjukhet.

140x200 cm.
459 kr

Vi blundar inte förrän du sover bra

Gratis leverans

Gratis leverans

Vi levererar ditt nya formade lakan till dig - helt kostnadsfritt.

100 nätters prov

100 nätters prov

Du kan vara helt trygg med att köpa en bättre sömn online. Hos Bättre Nätter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri provperiod.

Förstklassig kvalitet

Förstklassig kvalitet

Hos Bedre Nætter hittar du uteslutande formade lakan av högsta kvalitet.

Faconlakan 140x200

Faconlakan 140x200 och 160x200 ger dig möjlighet att täcka hela ramsängen med ett stort lakan. Fördelen med ett faconlakan är storleken och höjden. Det innebär att du på en ramsäng kan placera ett faconlakan så att det täcker både ramsängen och bäddmadrassen, förutsatt att det håller sig inom de 30 cm i höjd som lakanet har. Själva lakanet är gjort av bomullsperkal av absolut högsta kvalitet, samtidigt som du har en extra tät vävning samt garner - detta säkerställer ett starkt lakan med lång hållbarhet och mjuk yta.

  • Ett lakan ska hjälpa dig till en god natts sömn. Därför bör lakanet vara så behagligt och andningsbart som möjligt, så att du kan ligga skönt. Ett extra tättvävt lakan håller dig sval och torr under natten, så att du får den bästa möjliga sovkomforten. Ett kemikaliefritt lakan ger dig också en hälsosammare och bättre sömn.

  • Våra faconlakan är vävda med 180 trådar per kvadrattum, medan branschstandarden endast är 120 trådar. Du får därför ett lakan som ger dig maximal komfort till priset. Våra lakan är också producerade utan allergiframkallande kemikalier, vilket är det hälsosammaste valet för dig.