Faconlakan 180x200

Ett formsytt lakan i storlek 180x200 passar dig som sover i en dubbelsäng. Alla våra formsydda lakan är designade och tillverkade av oss och passar särskilt bra till ramsängar. Se vårt urval av formsydda lakan och hitta det 180x200 formsydda lakan som du saknar till din säng.

Essential

Vårt Essential-faconlakan är kvalitet när den är som bäst och är tillverkat av 100 % OEKO-TEX®-certifierad bomull. Det är vävt enligt satinmetoden med 500 trådar pr. kvadrattum, vilket säkerställer mjukhet.

180x200 cm.
549 kr

Vi blundar inte förrän du sover bra

Gratis leverans

Gratis leverans

Vi levererar ditt nya formade lakan till dig - helt kostnadsfritt.

100 nätters prov

100 nätters prov

Du kan vara helt trygg med att köpa en bättre sömn online. Hos Bättre Nätter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri provperiod.

Förstklassig kvalitet

Förstklassig kvalitet

Hos Bedre Nætter hittar du uteslutande formade lakan av högsta kvalitet.

Faconlakan 180x200

Faconlakan 180x200 i stark kvalitet. Ett faconlakan är ett lakan som har en extra djup/höjd, och därmed gör att du kan använda lakanet över en ramsäng eller resårmadrass, samt det kan kombineras med bäddmadrassen i vissa fall (observera att höjden på våra faconlakan är 30 centimeter). Det finns en mängd olika färger att välja mellan när det kommer till lakan hos Bedre Nætter, men kvaliteten är alltid densamma och av hög kvalitet.

Kvaliteten mellan våra sängar och deras klädsel är mycket lik varandra, därför är våra lakan noggrant producerade i högkvalitativ bomull. Känslan av att ha ett förstklassigt lakan är obestridlig - därför rekommenderar vi alltid att du köper ett nytt lakan när du köper en ny säng.

  • Det bästa faconlakanet är ett lakan som bäst uppfyller dina behov. Det betyder att lakanet är producerat utan användning av allergiframkallande ämnen. Ju tätare ditt lakan är vävt, desto mjukare och mer behagligt kommer det också att kännas. En tät vävning gör tyget andningsbart, så att du får en mer bekväm sömn.

  • Med ett faconlakan från Bedre Nætter får du en produkt som ger dig en svalkande känsla under natten. Alla våra lakan är vävda extra tätt, så att du får en slitstark produkt som kan hålla i många år. Vi har strikta krav på kvalitet och hälsa, så alla våra lakan är producerade utan skadliga kemikalier.