Faconlakan 180x210

Med ett formsytt lakan i storlek 180x210 får du ett lakan som passar dig som sover i en dubbelsäng med extra längd. Alla våra formsydda lakan är skapade för att optimera din komfort och avleda fukt snabbt, så att du kan sova torrt och gott hela natten lång. Se vårt urval och hitta det 180x210 formsydda lakan som du saknar till din säng.

Essential

Vårt Essential-faconlakan är kvalitet när den är som bäst och är tillverkat av 100 % OEKO-TEX®-certifierad bomull. Det är vävt enligt satinmetoden med 500 trådar pr. kvadrattum, vilket säkerställer mjukhet.

180x210 cm.
559 kr

Vi blundar inte förrän du sover bra

Gratis leverans

Gratis leverans

Vi levererar ditt nya formade lakan till dig - helt kostnadsfritt.

100 nätters prov

100 nätters prov

Du kan vara helt trygg med att köpa en bättre sömn online. Hos Bättre Nätter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri provperiod.

Förstklassig kvalitet

Förstklassig kvalitet

Hos Bedre Nætter hittar du uteslutande formade lakan av högsta kvalitet.

Faconlakan 180x210

Faconlakan 180x210 centimeter är för dig med den extra långa sängen. Perfekt att använda på både kontinentalsängar såväl som ramsängar, då du har en extra höjd (30 cm) som gör att hela madrassen kan täckas med denna lakanstyp. Om du till exempel inte använder bäddmadrass, kan det då finnas många fördelar med att använda ett faconlakan eftersom det ligger fast på själva sängen.

  • Ett bra lakan är den sista finessen till din säng - det översta lagret som du ligger på och som ska ge dig de bästa förutsättningarna för en god natts sömn. Du bör därför välja ett lakan av hög kvalitet, som är slitstarkt och producerat utan kemikalier som kan framkalla nya allergier.

  • På Bedre Nætter anser vi att ett lakan är en viktig del av din säng. Därför producerar vi lakan av hög kvalitet, som har en extra tät vävning som leder bort värme och fukt från din kropp under natten. Alla lakan är dessutom fria från skadliga ämnen, så att du och dina närmaste får den hälsosammaste och bästa sömnen.