Faconlakan 90x210

Ett 90x210 formsytt lakan passar till en extra lång enkelsäng. Vårt formsydda lakan är sytt med elastiska hörn och passar till exempel till alla våra resårmadrasser. Hos Bedre Nætter är alla våra formsydda lakan designade och tillverkade av oss. Se vårt urval och hitta ett formsytt lakan i storlek 90x210, som passar till en extra lång enkelsäng.

Essential

Vårt Essential-faconlakan är kvalitet när den är som bäst och är tillverkat av 100 % OEKO-TEX®-certifierad bomull. Det är vävt enligt satinmetoden med 500 trådar pr. kvadrattum, vilket säkerställer mjukhet.

90x210 cm.
399 kr

Vi blundar inte förrän du sover bra

Gratis leverans

Gratis leverans

Vi levererar ditt nya formade lakan till dig - helt kostnadsfritt.

100 nätters prov

100 nätters prov

Du kan vara helt trygg med att köpa en bättre sömn online. Hos Bättre Nätter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri provperiod.

Förstklassig kvalitet

Förstklassig kvalitet

Hos Bedre Nætter hittar du uteslutande formade lakan av högsta kvalitet.

Faconlakan 90x210

Faconlakan 90x210, extra långt faconlakan för dig med den extra långa sängen. Denna typ av lakan är särskilt lämplig för ramsängar, där det kan täcka hela madrassen. Dessutom kan det med sin höjd på 30 cm ofta också täcka både bäddmadrasser och ramsängar. Ett faconlakan har egenskaperna att det håller saker samlade, samt att det inte skrynklar sig under natten.

Med extra fina garn och tät vävning är det här ett mjukt och skönt lakan som du kan få tag i - samtidigt är livslängden långt över vad du kan förvänta dig av vanliga lakan på grund av den höga kvaliteten.

  • Om du vill ge dig själv de bästa förutsättningarna för en god natts sömn bör du välja dina lakan med omsorg. Du bör i möjligaste mån välja lakan som är vävda extra tätt. Det gör nämligen lakanet extra slitstarkt, vilket sparar dig pengar i längden.

  • Våra faconlakan är producerade utan allergiframkallande ämnen, så du får en bättre och hälsosammare sömn. Dessutom är våra lakan vävda extra tätt, vilket förlänger hållbarheten och maximerar komforten. Den täta vävningen leder också bort fukt och svett mer effektivt, så att dina lakan känns torra hela natten.