Varför Bedre Nætter?

Här får du det bästa av två världar – 100% naturlatex producerat med den banbrytande SonoCore-metoden. Resultatet är Mayan Pulse.

Læs mere

Välkommen till framtidens latex. Starkare, mer elastisk och bättre andningsbarhet är nyckelorden för Pulse Latex.

Læs mere

OEKO-TEX® är världens ledande sundhets- och miljömärkning för textilier. Märkningen är din garanti för, att produkten inte innehåller sundhetsskadliga ämnen.

Läs mer

TENCEL® är en Lyocell-fiber och den mest hållbara fiber som finns. Fibrerna är gjorda av trämassa och är antibakteriella.

Läs mer

NOMITE-märket är din garanti för att dunprodukten inte kan innehålla kvalster. Tyget är vävt så tätt, att kvalster inte kan tränga igenom.

Läs mer

Mayan är en sund och grön madrass som är en 100% naturlig produkt baserad på organiskt latex. Bedre Nætter är exklusiv distributör i Skandinavien.

Läs mer

Produkter med Downafresh-märkningen är din garanti för att dunen är tvättade och rengjorda enligt de stränga europeiska standarderna.

Läs mer

Genom att välja en antibakteriell AEGIS-behandlad bäddmadrass kan du skydda dig mot allergi och kvalster, och därmed få en sund sömnmiljö.

Läs mer

Varje liggställning är unik och med sju komfortzoner så kommer du att uppleva en madrass som anpassar sig efter just dina behov.

Läs mer