Faconlakan 160x200

Med ett 160x200 formsytt lakan får du ett lakan som passar till den lilla dubbelsängen. Hos Bedre Nætter är våra formsydda lakan designade och tillverkade av oss – och de passar utmärkt till ramsängar och resårmadrasser där de når hela vägen runt. Se vårt urval och hitta det formsydda lakan i storlek 160x200 som du saknar.

Essential

Vårt Essential-faconlakan är kvalitet när den är som bäst och är tillverkat av 100 % OEKO-TEX®-certifierad bomull. Det är vävt enligt satinmetoden med 500 trådar pr. kvadrattum, vilket säkerställer mjukhet.

160x200 cm.
519 kr

Vi blundar inte förrän du sover bra

Gratis leverans

Gratis leverans

Vi levererar ditt nya formade lakan till dig - helt kostnadsfritt.

100 nätters prov

100 nätters prov

Du kan vara helt trygg med att köpa en bättre sömn online. Hos Bättre Nätter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri provperiod.

Förstklassig kvalitet

Förstklassig kvalitet

Hos Bedre Nætter hittar du uteslutande formade lakan av högsta kvalitet.

Faconlakan 160x200

Faconlakan 160x200 ger dig möjlighet att täcka hela ramsängen med ett stort lakan. Om du exempelvis har 2 ramsängar i 80x200, som kanske inte längre är lika fina som när du köpte dem, kan du använda ett faconlakan för att ge dem ett nytt utseende eftersom det täcker hela madrassen. Fördelen med faconlakan är också att du kan använda det till både ramsängen och bäddmadrassen så länge de passar i den totala höjden på 30 cm.

  • Ett faconlakan är ett elegant och stilrent sätt att dölja din fjäder- eller boxmadrass och toppmadrassen på samma gång. Ett extra tättvävt lakan reglerar din kroppstemperatur bättre, så att du inte får nattsveda som kan störa din sömn. Kemikaliefria lakan skyddar dig också från att utveckla nya allergier.

  • Med faconlakan från Bedre Nætter får du en produkt som ger din säng ett enkelt och stilfullt utseende. Alla våra lakan är vävda tätare än branschstandarden, så att du får ett ovanligt mjukt lakan, som samtidigt reglerar din temperatur under natten, så att du inte vaknar upp med nattsveda. Alla våra lakan är dessutom producerade utan skadliga kemikalier, så att du kan ta väl hand om dig själv och din kropp.