Kuvertlakan 105x210

Med ett 105x200 kuvertlakan får du ett lakan som passar perfekt till en lite bredare enkelsäng. Ett kuvertlakan omsluter bäddmadrassen på din säng och hos oss hittar du endast slätvävda kuvertlakan som är både extra hållbara och otroligt mjuka att röra vid. Utforska vårt sortiment här och hitta just det kuvertlakan i storleken 105x200 som din säng behöver.

Essential

Vårt Essential-kuvertlakan är OEKO-TEX®-certifierat, symbolen för kvalitet, och tillverkat i 100 % bomull med 500 trådar pr. kvadrattum. Det är vävt enligt satinmetoden, vilket gör lakanet bebismjukt.

105x210 cm.
  • Vit

Essential Kuvertlakan

Sängkläder Essential
729 kr

Polar

Vårt Polar-kuvertlakan är naturligt svalkande då det är tillverkat i 100 % tvättat linne, vilket är både OEKO-TEX®-certifierat, allergivänligt, antibakteriellt och dessutom nopprar mindre än bomull.

105x210 cm.

Polar Kuvertlakan

Sängkläder Polar
1.199 kr

Vi sluter inte ett öga förrän du sover gott.

Gratis leverans

Gratis leverans

Vi levererar ditt nya påslakan till dig - helt kostnadsfritt.

100 nätters provperiod

100 nätters provperiod

Du kan vara helt trygg när du köper dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri provperiod.

Förstklassig kvalitet

Förstklassig kvalitet

Hos Bedre Nætter hittar du endast påslakan av högsta kvalitet.

Kuvertlakan 105x210

Kuvertlakan 105x210 passar till de extra långa sängarna. Denna typ av kuvertlakan är helt idealiska för ställbara sängar, där man ofta har 2 enkla bäddmadrasser för att kunna använda sängens höj- och sänkfunktioner utan att påverka sin sängpartners liggposition. Funktionaliteten med kuvertlakan består i att lakanet täcker själva bäddmadrassen och via sina hörnsömmar sluter tätt. Därför får du inte ett lakan som glider runt under natten - eller skrider när du använder sängens höj- och sänkfunktioner.

Alla våra lakan är av absolut högsta kvalitet. Om du tittar närmare på själva uppbyggnaden av lakanen, är det med både extra fina garner och en trådtäthet som säkerställer att svett och fukt avleds optimalt medan du har en mjuk och skön yta att ligga på - hela natten.

  • När du letar efter ett kuvertlakan i storleken 105x210 är det viktigt att du väljer ett lakan av hög kvalitet. Våra lakan utsätts nämligen för en del slitage under natten, och därför är det viktigt att kvaliteten är i topp så att lakanet inte går sönder snabbt. Hos Bedre Nætter består alla våra kuvertlakan därför av 100% bomull. Bomull är nämligen ett fantastiskt material som både är slitstarkt, långlivat och enormt behagligt för huden. Dessutom är lakanen tättvävda, vilket skapar en glansfull och silkeslen yta.

  • Hos Bedre Nætter vet vi hur viktig en god nattsömn är - och därför har vi alltid kvalitet och komfort i fokus. Alla våra kuvertlakan består av kvalitetsrika material som både är sunda och behagliga för din hud. Dessutom har lakanen en krympningsprocent på endast 4%, och lakanen kommer därför aldrig att förlora sin form.